anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in primul rand nu va bateti joc. deci azi i-am facut sex oral lui prietenul meu iar el si-a dat drumul in gura. iar eu fara sa vreau sa spun asa am inghitit. pot pati ceva? va rog intrebarea este cat de serioasa se poate pentru mine. sau daca e vreo fata care as putea vorbi sa-mi lase un id de mess sau facebook multumesc mult!

18 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Faci si nu stii ce. frumos.

| mihai69 a răspuns:

Dacă e infectat cu HIV sau alte boli și tu ai o mică rană în gură... nu prea te văd bine!

| neutrino a răspuns:

El se chinuie sa-ti dea, tu sa primesti, iar la momentul oportun, cum sa nu primesti o asemenea rasplata de la marea voastra iubire! Ai inghitit " o esenta de viata", asadar fi linistita!

| ywar a răspuns (pentru neutrino):

Pur si simplu "te iubesc" pentru raspunsurile tale. Sunt de poveste! 10 ++

| neutrino a răspuns (pentru ywar):

Multumesc pentru amabilitatea ta.

| Dariusuu a răspuns:

Ce să păţeşti?

N-ai nimic.

| Alcyon a răspuns:

Prietenul tau si-a facut analizele, ca sa fii sigura ca n-are vreo boala sau ceva? Vezi ca bolile cu transmitere sexuala se iau si prin sex oral. Iar barbatii sunt de multe ori purtatori asimptomatici (adica ei nu au simptome).

| pietrean a răspuns:

In primul rand, la cei 19 ani ai tai,ar trebui sa stii limba romana foarte bine!
-Cuvantul "deci"se folosete la o concluzie.
-"i-am facut sex oral PRIETENULUI meu".
La varsta ta,fiind si "experta"in sex oral,nu te-ai intrebat pana acum daca iti dauneaza sperma,daca o inghiti? Te intrebi,dupa ce faci prostia,mai ales,ca tu consideri ca este o problema "serioasa"? Cred ca iti bati joc tu de noi,postand astfel de intrebari!
Nu iti dauneaza cu nimic, doar ca nu ne intereseaza pe noi, ce "inghiti" tu!
Asta arata cat de matura este o fata ca tine, la varsta cand altii isi tocesc coatele invatand pentru viitorul lor.
Sper ca pe viitor, sa-ti pastrezi "alimentatia"doar pentru tine.Sau,daca nu stii, exista un "nene" Google, unde poti afla tot ce tine si de intimitatile tale!

| mada1820 a răspuns (pentru pietrean):

Sunt in mare parte de acord cu tine, nici in ziua de astazi nu am putut sa inteleg persoanele care desi isi incep viata sexuala nu au pic de habar cu "ce se mananca.In mod normal trebuia sa-l intrebe pe respectivul care i-a facut "safteaua" daca i se poate intampla ceva nu pe noi. Intanlesc tot mai multe cazuri de impertinenti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai grija ca unele "fete" care iti vor lasa id-ul s-ar putea sa fie baieti...

| stark47 a răspuns:

Nu patesti nimic, e chiar bogata in proteine si vitamine

| pietrean a răspuns (pentru stark47):

Da,dar mai contine si colesterol! Si atunci, degeaba "munceste" fata, ca sa slabeasca.

| Hαppiηеss a răspuns:

Nu patesti absolut nimic.
Singurul lucru care se putea intampla era sa vomiti.

| djdani2010 a răspuns:

Nu ai ce sa patesti.

| RexCuParuCret a răspuns:

Nu ai ce sa patesti dar ai grija pe viitor.
Sexul nu e totul...

| IAMKENNETH a răspuns:

Faci hepatita! :o rolling on the floor

| yonutzBT a răspuns:

Gravida nu ramai, mai desteapta nu te faci, decesul nu survine deci in concluzie nu patesti nimic absolut...Am o intrebare ramane intre noi si sper sa nu te deranjeze ti-a placut gustul?big grin

| Senzualkiss a răspuns:

Da-mi accept