Daca esti absolut sigura ca e iubire ce simti tu si nu e dependenta afectiva atunci spune-i si lui ca sa se bucure naibi si el dupa atata timp. Dar sa nu te puna naiba sa repeti figura ca nu cred ca mai rezista si a doua oara.
Un inceput ar fi sa nu iti mai bati joc de el, TU, marea lui iubire i-ai facut din asa zisii cei mai frumosi ani, un dezastru complet. Ti-ai batut joc de el in ultimul hal iar el inca este langa tine. Nu ai tu idee cate nopti a plans saracul si cat a suferit. Sfatul meu? Ia-te si du-te sa nu te mai vada in viata lui, sa nu mai aveti nici un contact. Poate vine o fata care sa il merite si te va uita. Nu il meriti...
Pai gandeste-te bine daca il iubesti sau doar vrei asa sa fii cu el... Daca nu il iubesti nu te mai obosi. O sa il faci sa sufere si probabil prietenia voastra va fi distrusa. Daca il iubesti. Poarta o discutie sincera cu el. Spune-i ca nu ai vrut sa il ranesti si roaga-l sa iti mai dea o sansa. Spune-i tot ce simti si fii sincera cu el. Roaga-l si pe el sa fie sincer cu tine. Discuta-ti despre asta si vede-ti daca mai poate fi ceva intre voi.
Mult succes
Eu zic ca inca te iubevte si ar trebui sa il intrebi, deoarece o s astepte pana va gasi pe elt cineva, asa am patit si eu (dar la mine era invers ) ai grija sa nu fie prea tarziu.
beausingurlamasamea întreabă: