anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand, va spun ca am 21 ani si sunt la facultate tongue. Ca sa fiu foarte direct, am iesit cu o fata in parc ca sa isi plimbe cainele si o data la film. Mi-a spus pe mess ca s-a simtit/si se simte f bine cu mine. Urmeaza ca duminica sa iesim iar in parc, dar nu stiu cum sa ma apropii de ea ( adica sa o sarut, sau cum sa o abordez pentru ca nu as vrea sa treaca iar ziua doar discutand subiecte interesante ). Cateva sugestii va rog tongue merci happy

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

In primul rand eu as cheama o firma de paza profesionista sau mascatii pentru a reusi daca ea opune rezistenta sau e violenta! glumeam! pai incearca sa fii natural, sa nu incerci alte scheme pentru a fi mai cool! uita-te in ochii ei si vezi ce deschidere are ea asupra ta! daca observi ca ar vrea o imbratisare, un sarut nu ezita! succes! daca vezi ca ea nu vrea cheama antitero si sa vezi ce iubitoare o faci! sal

2 răspunsuri:
| Maria_7883 a răspuns:

Buna Alexandru! Poi trebuie sa scapi de inhibitii! Cnd te intalnesti cu ea sa ai o floare(un trandafir, o garoafa)-cu tulpina tare pe care sa o rupi sa eu pui in par si sa i spui ca este foarte frumosa si apoi sa o iei de mana si sa va inplimbati prin parc si sa i faci complimente.Ideea este ca ar trebuie sa o iei tare de la inceput, sa i arati ca esti siggur pe tine, ca este in siguranta si ca stii ca vrei! In plus ai acordul ei din momentul in care ti-a spus ca se simte foarte bine cu tine! SUCCES!

| Vybin a răspuns:

Pe bune, acum, ai iesit de doua ori cu fata asta, si ai vrea ca la a treia intalnire sa ce? Ai rabdare, probabil ca ati petrecut impreuna cateva ore in cat timp? In doua saptamani? E posibil sa ti se para ca vrea si ea ceva.Mai asteapta, mai iesi cu ea si incearca sa abordezi altfel subiectul, ca sa ti se para si mai interesant.Nu intotdeauna apropierea fizica da rezultate imediat. Acum, depinde si ce vrei tu de la ea. Daca vrei o relatie scurta, incearca sa ii explici asta. Tu ai 21 de ani, probabil ca stii deja ce vrei de la o fata.Depinde cum o vezi pe ea.Incearca o apropiere, vezi ce fel de om este, ce isi doreste de la o relatie cu un barbat. N e atat de simplu.