Ai fugit de un tată bețiv și ai găsit un „iubit" „pothead". Ce să spun, mare afacere ai făcut.
Lasă și papagalul, sunt destui bărbați care n-au nevoie de fumuri ca să poată trece prin viață. Și las-o și pe maria, nu e deloc prietena ta.
Crede-mă am învățat să cunosc când cineva care consumă și-a luat sau nu „porția" - n-o fi sevraj, dar manifestările sunt clare. Lipsa vă face nervoși, urâcioși etc. Și uzul vă readuce veselia. Doar că din păcate, nu e reală, e doar indusă chimic - de unde și tristețea dată când scade titrul de thc în sânge...
Cauta pe altul, se gasesc si barbatii calumea nu pokemonii care jignesc si provoaca tot felul de neplaceri.
Inteleg foarte bine cum te simti. Faptul ca se comporta asa urat cu tine este din cauza ca nu a mai consumat cannabis si asta il irita. Am avut si eu un iubit intr-o situatie asemanatoare. Ce pot sa iti spun e ca acest comportament are oarecum legatura cu drogurile. Fostul iubit despre care ti-am spus s-a lasat si a fost mai bine dupa. Nu stiu daca prietenul tau este dispus sa renunte sau sa mearga la dezintoxicare insa poate ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ce te deranjeaza. Daca situatia nu se schuimba poate ar trebui totusi sa asculti de cumnata ta...
Nici să nu audă de renunțat, el abia așteaptă să treacă cele 2 săptămâni să poată consuma, dar totuși. Eu consum zilnic, și acum am spus că renunț și eu timp de două săptămâni sau cât este nevoie, ca să nu îi fie lui greu, dar eu nu văd ăsta un motiv pentru care să se comporte cu mine ca cu o cârpă.
Nasol. Fostul meu se lasase din proprie initiativa. Este din cauza stari de sevraj. Destul de posibil ca lucrurile sa se schimbe dupa ce va consuma din nou. Daca nu, trebuie sa iei o hotarare.
Sevraj la cannabis? Mai informează-te.