anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU. In seara asta când m-am pus în pat, simt asa la ovare ca și cum îmi bate, adică palpitații... E ciudat. Dacă ma uit în partea stânga sau dreapta vad cum se mișcă adică bate asa ca inima. E ceva ciudat? Am fost azi la medic și nu prea mi-a zis vesti bune. Dar când m-am pus în pat am văzut. Si chiar se mișcă laughing))). E ceva ciudat!?!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

La unele persoane, in special cele cu o constitutie slaba, se pot simti pulsatiile arterei aorte abdominale (bataile inimii care se transmit pe vase), care traversaza intregul corp, situatie absolut normala ce nu implica motive de ingrijorare. Este recomandat, totusi, sa fiti evaluat de catre medicul internist. Dar de multe ori manifestari ca si cele descrise de tine pot sa tina si de spasme ale peretelui abdominal (spasme musculare?) care se pot datora si unui deficit de vitamine (grupa B), a unor elemente chimice (calciu, magneziu). Din aceste motive sunt necesare investigatii paraclinice, consult medical si o alimentatie echilibrata. Multa sanatate!

| HazelEyes77 a răspuns:

Ce vesti ti a dat? N am mai auzit sa se miste ceva la ovare...o fi bebe?