| Сяίηα a întrebat:

In seara asta merg la mama prietenului meu, m`au invitat la ei. va rog si eu sa ma ajutati: ce asi putea vb cu dansa pentru a avea o parere buna depre mine, sincer nici nu stiu cu sa vb cu ea!
Astept raspuns de la voi.

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Trebuie sa fii doar tu.Nu trebuie sa ai emotii.Trebuie sa lesi discutia sa curga de la sine si sa ii urmaresti firul. Pune intrebari, dar mai si raspunde la intrebarile lor, zambeste, ajuta la pusul mesei daca te serveste cu ceva, fii amabila etc.Bafta! :* >big grin

6 răspunsuri:
| CristinaLorena a răspuns:

Poi, spune-i ce iti place, ca il adori pe fiul lor, mai intreab-o ce ii place, daca e sanatoasa... Chestii din asteawinking Fundita?:X:X:X

| diadiscodance a răspuns:

Zi ca esti o fata bine crescuta, o fata care il admira pe baiatul ei, ca dansii sunt interesanti, ca au un fiu deosebit si alte chestii despre tine! mult noroc! fundita?

| Oana14_6751 a răspuns:

Cel mai bine este sa fii uh insati pentru ca daca nu esti este ca si cum te-ai ascunde in spatele unei masti iar dansa va avea o alta parere depre tine
Si sa fii sincera cu eawinking
Si asa eu cred ca vei da o impresie buna despre tinewinking
Bafta:8

| Ancutza_8983 a răspuns:

Pai saluti politicos... dupa care probabil prietenu tau te va invita in sufragerie sau camera de musafiri.Probabil mama lui te va servi cu o prajitura ca na.tot a fost craciunu si lauzi prajitura resepectiva chiar daca tie nu-ti place.Intrebi reteta si spui ca prajitura ta preferata este... dar cred ca de acum va fi aceasta. Spui ca iti place sa iti petreci mult timp in bucatarie ca sa zica ca esti gospodina. Le plac soacrelor fetele harnicewinkingsi mai vezi u, ar fi frumos sa si ducu si un cadou asa semnificativ cum ar fi un parfum si ii zici ca speri ca i-ai nimerit gusturile, mai vezi u si personalitetea persoanei respective;batting eyelashes

| Inoue a răspuns:

Pai mai intai poti incepe cu ceva de genul:,, Vremea de afara,, apoi ii poti face un compliment dumneaei, poti vorbi despre hobbyurile tale, despre ce anume vrei sa faci in viata, ce concluzii ai vrea sa tragi după terminarea studiilor, unde ai vrea sa studiezi. Poti face si cateva glume scurte si la obiect, dar sa nu intreci măsura. Ii poti spune ce iti place la fiul ei, cat de norocoasă este ca are asa un fiu... discutii practice in general. Apropo cumpara-i si o floare in ghiveci! Asculta-ma, stiu despre ce vorbesc.Iti urez multa multa bafta:*

| AlinaA1 a răspuns:

Fata te rog frumos spune-mi si mie cum a fost, ca trebuie sa ma duc si eu sunt invitata de mama lui si nu stiu cum trebuie sa fiu, nu am mai fost nicio data pusa in situatia asta...te rog spune-mi repede:X