| Simplegirlbb a întrebat:

in timp CE am relatii intime cu iubitul meu imi 'piere' cheful si dintr-o data sunt foarte uscata. Avem preludiu,sunt foarte 'uda',are rabdare si totusi... nu stiu CE se intampla pentru ca eu imi doresc poate chiar mai mult,dar sunt atat de uscata incat se rupe prezervativul,actul devine dureros, o scoate afara, iar sarutari si atingeri, iar ma ud. Ideea e ca ma simt aiurea... incep sa ma gandesc serios ca am o problema. Cum as putea rezolva? Sfaturi?

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Saliva - mereu trebuie baut destula apa inainte - sau lubrifiant.
Daca si asa persista situatia si tu tii totusi la el, fuga la medic!

| kakolukia a răspuns:

Lubrefiant, dar nu pe baza de ulei ca distruge prezervativul. Alea de la Durex din supermarket/farmacii sunt destul de ok sau poti sa mergi si intr-un sexshop sa iei de acolo.
Daca nu merge nici cu lubrefiant atunci e timpul sa mergi la doctor.

| mihai69 a răspuns:

Cică s-a inventat o chestie care se cheamă lubrifiant. Și o poți adăuga celei naturale atunci când glandele tale sunt ceva mai „leneșe". Folosiți-o cu încredere!

| ywar a răspuns:

Pai e un baiat (barbat, nu cred ca e!) - amant mizerabil. Schimba-l!
El te atinge pe tine doar cand e groasa si esti foarte uscata. In restul timpului el vrea sa pompeze in tine ca disperatul.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Uscaciune vaginala. Mergi la doctor.
Daca nu, incercati saliva sau lubrifiant.

Răspuns utilizator avertizat
| JustMeDeea2019 a răspuns:

Mergi la un medic ginecolog?

| manuela86 a răspuns:

Discuta cu un ginecolog inainte de a folosi tot felul de geluri care sunt cancerigene si daunatoare organismului nostru.noi femeile suntem mai sensibile ca barbatii.eu asa as proceda.