| Kevin14 a întrebat:

Buna TPU happy
In ultima perioadata mi se intampla ceva cam ciudat.
A inceput sa replaca de o buna prietena de a mea..colegi de clasa suntem.
Am intrebat-o cu 2 ani in urma daca simte ceva pentru mine.oh go on si a spus ca da. apoi ca nu.dar fiind mai mici am hotarat sa nu fie nimica oh go on
Acum de cateva..luni..e altfel..Noi suntem de felul nostru cam nebuni laughing Ma ia in brate..se comporta altfel. nu stiu cum pot explica laughing
Avem amn2 15 ani happy
Credeti ca ar trebui sa ii spun ce simt pentru ea din nou? Si daca ma refuza din nou? :O Sunt multe semne care spn ca si ea simte cea.dar mi-e ca daca ma refuza ma fac si de ras in fata ei..si fac o mare branzaaa straight face Funda happy

Răspuns Câştigător
| BSwwatch a răspuns:

Nu ai sa te faci de ras,imortant este faptul ca ai remarcat ca este atrasa de tine,procentajul ca ea sa te respinga este scazut,si de-ar face asta. si ce?! nu este un motiv sa te faci de ras, prost pregatit este cel care nu intelege situatia, si o rtateaza in ras, gluma etc! Nu te lasa stapinit de emotii, exprima cea ce simti!

6 răspunsuri:
| anonimulanonomilor a răspuns:

Spune-i ce simti, incepand asa : poate o sa razi, poate o sa ma refuzi, dar eu (si continui cu motivele) si-asa mai departe! sper ca ti-am ffost de ajutor!

| bohren a răspuns:

Spune-i! e mai bine sa ii spui! si daca te refuza asta e, mai bine sti ce simte decat sa stai tot timpul gandindu-te ca poate da ca poate nu. ca pana la urma crezi ca daca o spui acum sau mai incolo va face diferenta?

| neutrino a răspuns:

Daca tie iti place de ea acum, dar ai intrebat-o acum 2 ani, cel mai bine este sa o mai intrebi peste doi ani.

| Cristiann25 a răspuns:

Eu zic ca atunci cand te ia in brate sa o saruti si vezi ce reactie are! Daca nu o sa se supere clar vrea ceva mai mult, o relatie! Salut.

| Kevin14 explică (pentru neutrino):

Esti penibil straight face

| neutrino a răspuns (pentru neutrino):

Nu-mi permit sa intru in polemica cu tine, nu numai ca esti mic, ci pentru faptul ca nu te ajuta nici capul.