| Qwertyuop2389 a întrebat:

In ultima vreme am avut o perioada destul de grea, o perioada de care nu credeam vreodată ca o sa am parte.In lunile trecute am stat cu o fata de care ma atașasem super mult, simțeam ca nu mi mai pasa de nimic altceva, voiam doar sa vb cu ea și atât, ziua întreaga. Dupa care s-a dovedit ca era o scorpie, s-a despărțit de mine din motive de 2 lei, cum ca sunt prea imatur, pentru ca glumeam și aveam o stare de bine mereu, ea fiind stilul ala mai deprimat, mai fără chef de viața, dar tot o iubeam.Iar de atunci parca tot am un gol in suflet, și habar nu am cum sa l umplu.Ma duc la petreceri, ma distrez, dar tot nu ma simt la fel cum o făceam înainte.Mi as fi dorit o persoana care sa fie lângă mine, dar nu cred ca voi avea parte prea curând de ea...

Cine are idei cum as putea scapa, sa lase un comentariu, sunt toate apreciate!
FUNDA!

4 răspunsuri:
| Eduard196 a răspuns:

Fa-ti partea si scoate-o din tine. Iar daca totusi nu poti in totalitate ai rabdare ca timpul te va ajuta sa uiti de ea chiar daca acum suferi tare dupa ea

| leapșa a răspuns:

Ocupa-ti mintea cu orice.
Fa sport, vorbeste cu lume noua, citeste, axeaza-te pe scoala, mai pe scurt, sa n-ai timp de gandit si vei vedea ca in timp o vei uita.
E pacat ca ea e asa. Inseamna ca nu a tinut mult la tine din moment ce nu a putut sa te accepte in totalitate, pe cand tu ai facut-o. Lasa man, macar a fost o experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai sa o uiti cu timpul Pana atunci continua sa faci ce-ti place, ocupa-ti timpul cu altceva

| Freya1 a răspuns:

O sa treci peste pana la urma dar trebuie sa ti minte pe viitor daca esti mai copilaros ia o fata la fel ca tine deoarece o persoana matura nu va avea niciodata rabdare cu cineva cu un comportament copilaros si jucaus