| Daniela007 a întrebat:

In ultimele luni a inceput sa imi placa de un baiat de la mine din clasa.El sta cu o banca in fata mea.Mereu vorbim si radem impreuna. Dar problema e ca in ultimele zile colegii vorbesc ca lui ii place de o fata cu un an mai mare.Cum pot sa imi dau seama ca o place?

10 răspunsuri:
| Kydutsa a răspuns:

Buna, Daniela! :*
Pai, intra in vorba cu el, vorbeste mai deschis cu el ca 2 prieteni apropiati, apoi intreaba-l simpli daca lui ii place de cineva, iar asa vei afla sigur. Poate va zice ca el pe tine pe place. smug Sper ca te-am ajutat si nu te lua dupa nimeni, fa ce-ti spune inima! Pupic

Răspuns utilizator avertizat
| xCrazyGirl a răspuns:

Vorbeste cu el

| Music4life a răspuns:

Cel mai bine este sa-l abordezi direct, din moment ce sunteti prieteni buni iti va spune direct.
Bafta!

| Lioиeѕѕ a răspuns:

Pai cea mai eficienta metoda e sa-l intrebi. Dar incearca sa fi mai subtila nu "pisi, lumea zice ca iti fug ochii dupa aia. asa-i? waiting". Vezi si tu daca se intereseaza de ea (se duce la clasa ei, o intreaba cand iese. d'astea).

| crash15 a răspuns:

Spune-i ca-l placi, dar fa-o mai pe ocolite, ca sa nu-l sperii. Daca el zice ca te place doar ca pe o amica, asta e viata. Am patit-o. Crede-ma, nu e sfarsitul lumiiwinking

| Alexandru_Lupu_1994 a răspuns:

Pai ar fi bine sa-i spui ce simti pentru el si daca el are deja pe altcineva? Funda?

| Daniela007 explică (pentru Alexandru_Lupu_1994):

Ce stiu cert e ca nu are pe altcineva, dar in ultimul timp e cam. distant sad

| Alexandru_Lupu_1994 a răspuns:

Trebuie sa ai tupeu incercarea moarte n-are happy

| ftchandrei a răspuns:

Pai crede-ma ca daca nu ii zici ca il placi si ascultati vorbele colegilor / colegelor invidiosi il vei pierde pe acel baiat! poate te place dar ii este rusine sa zica!