| PBFANMichaelScofield a întrebat:

Buna TPU! In ultimul timp m-am simtit foarte singur si abatut, mai toti colegii mei au plecat la saga, neversea si asa mai departe si eu am ramas singur in judet.Eu sunt mai cuminte si nu ma regasesc printre ei.Ma gandeam sa ies prin parc sa abordez si eu niste fete sa mai am activitate doar ca am acea teama de a fi refuzat si asa mai departe.Ca sa ma bag in seama cu o fata o pot intreba daca este libera banca sau eventual "ACEST LOC ESTE OCUPAT?" Va rog mult sa ma ajutati pur si simplu imi doresc si eu o realtie, sa imi spun ofurile cuiva si sa fiu acceptat asa cum sunt.Am multa iubire de oferit si daca va intrebati am 17 ani.VA ROG MULT DATI-MI SI MIE NISTE SFATURI!

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu sunt mai cuminte. Cuminte adică cu minte, sau fără?
si asa m ai departe. Mai sau m ai?
Am multa iubire de oferit. Așa să îi spui la fata din parc. Și să îî spui și cum stai cu cumintea. Adică cu mintea.

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Păi dacă zici că ești cuminte ar trebui să îți găsești și alte activități în afara de a aborda fete in public.
Bine vorbind strict de fete daca îți dorești cu adevărat o prietena trebuie sa incepi sa abordezi fetele.
Să zicem că vezi o fata care îți place, te duci la ea, te prezinți și ii zici că îți este foarte simpatica sau că este i fata foarte frumoasa și o inviți la un suc sau o cafea.
Daca ai reușit să o inviți la un suc incearca să abordezi o gama cat mai larga de subiecte cu fata respectiva adică să vorbești despre pasiunile și interesele tale și să o întrebi și pe ea diverse chestii. Puteti vorbi și despre ce se întâmplă în lumea contemporană, despre dragoste și mai ales despre pasiunile și interesele ei.Totul e sa fii deschis și să nu te sperii de fata cu care ieși la întâlnire.
Dar fiind că ai zis că ești mai cuminte eu ți-aș recomanda să mai faci și alte activități.
Când eram de vârsta ta îmi plăcea să mă plimb și să explorez locuri cu bicicleta asta îți sugerez și ție să faci.De asemenea trezeste-te o data la răsăritul soarelui și fă plimbări sau alergari dimineața devreme. Diminetile de vara sunt cele mai frumoase.
Când e foarte cald afara stai in casă și joaca un joc pe calculator sau citește o carte.
Daca ai bunici la tara nu ezita sa te duci la ei.
Personal te sfătuiesc să nu te bagi în relații acum și sa mai aștepți până la facultate, când o să fii student o să găsești gagici mult mai bune.
Din ce ai scris tu mai sus eu zic că tu nu ai nepărat nevoie de o relație ci mai mult de socializare sau să găsești pe cineva care e pe aceeasi lungime cu tine.
Așa că nu te grăbi să îți faci o prietena.

| anonimuIl a răspuns:

Nu poți să faci asta în parcuri.

| Danny28 a răspuns:

Nu-ți bate capul cu fetele. Dacă e să te placă vreuna va veni totul de la sine, dacă nu, asta e, e bine și singur. Axează-te pe hobby-uri.