Bineinteles ca hormonii din continutul pastilei contraceptive isi vor produce efectul lor, insa numai in cazul in care chiar ca a si existat posibilitatea sa se formeze o sarcina. Adica daca astzi esti in una dintre zilele PERIOADEI FERTILE ale actualului ciclu menstrual. Numai in cazul in care NU esti intr-o zi din perioada fertila, in acel caz pastila a fost folosita INUTIL si in mod cu totul IRESPONSABIL daca a mai fost folosit in ultimele 6 luni aceasta pastila nenorocita. Multa sanatate!
Și dacă am luat antibiotic (Augmentin) ca am fost răcită de marți și ultima pastila a fost aseară are ceva împotriva pilulei?
In mod foarte sigur NU.
Isi face va face efectul dar are efecte secundare asupra sanatatii tale.
Iti sugerez sa te protejezi sau sa gasesti alte metode.
Normal ca-si face efectu da asteapta-te sa ai si destule secundare, unei prietene care a luat pastila asta cam ca tine i-a fost odata asa de rau de credea ca moare acolo. Asa ca sa stiti sa va si protejati
Felicitari, tocmai ti-ai terminat hormonal corpul.
O asemenea pastila se ia 1 data in viata ta, ori tu ai ajuns sa le iei ca pe bomboane... in loc sa dai 2 lei, sa luati un amarat de prezervativ.
Daca iei de fiecare data pastila aia cand ai sex, nici nu mai apuci 25de ani.
O astfel de pastilă se ia o dată la 7-8 luni.
De ce nu te-a dus capul să te protejezi?
Chiar așa de greu e să te gândești înainte de actul sexual la consecințele care pot aparea?
De data asta îți sugerez să mergi la un ginecolog. Asta dacă ții la sănătatea ta.
E clar cu tine...
E bine că stii sa faci sex după care sa bagi pastile.
Pastila aia se ia o data la an (chiar mai mult)
Tu nu constientizezi. Însă acele pastile iti poate strica tot organismul.
Încearcă sa folosesti protecţie. (Prezervativ.)
Mă rog.