| LuckyMe28 a întrebat:

In urma cu 6 zile i am facut sex oral prietenului meu cu care stau de 6 luni. De 5 zile a inceput sa mi apara o durere in gat, si cand mananc parca ma arde asa. Si tiroida imi este inflamata, am si afte in gura. Mentionez ca el este virgin, iar eu la fel. Din ce cauza credeti ca sufar de toate acestea? Am nevoie urgenta de ajutor.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai probabil au ajuns bacterii existente pe penisul lui, care cel mai probabil nu a fost bine spalat inainte de a fi introdus in cavitatea bucala in momentul intretinerii sexului oral amintit. Ai putea incerca sa folosesti 1-2 zile un antibiotic cu spectru larg cum ar fi ampicilina sau amoxicilina. In cazul in care nu secontata nici-o ameliorare in 2 zile trebuie sa te prezinti la medical de familie. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat ai fost la medic si nu ai spus adevarul, nu te astepta sa primesti un antibiotic pentru ceea ce ai in gat.
Jenant, dar la medic trebuie sa spui tot adevarul, ca sa fii tratata medical corect.
Daca nu esti in stare sa faci asta, evita sa mai faci sex neprotejat, ca-i posibil sa fie mai rau.

| Emilian65 a răspuns:

Continua cu antibioticul dat de familie și totul va fi ok.

| MihaiNicu23 a răspuns:

S-ar putea sa fi facut rosu in gat de la bacteriile de pe penisul iubitului tau, trebuia sa il spele inainte sau sa il stergi tu cu un servetel umed. Mergi la medicul de familie sa ii zici de problema gatului.

| LuckyMe28 explică (pentru MihaiNicu23):

Am fost cu mama ieri, dar nici medicul nu stie mai exact ce am. mi-a dat un antibiotic, si o sa il iau 5 zile. Chestia e ca nu i am spus ca am facut sex oral si nici mama nu stie, si daca nu imi trece de la antibiotic o sa trebuiasca sa merg sa imi fac analize si nu prea vreau pentru ca ar putea sa afle.

| sofisis a răspuns (pentru LuckyMe28):

Si cam cum crezi ca ar putea sa afle la analize ca ai facut tu sex oral?
Este un virus care circula. Da dureri insuportabile de gat, exact simptomele pe care le descrii tu am si eu. Trece cu antibiotic. Nu are nici o legatura cu sexul oral.

| sofisis a răspuns (pentru sofisis):

Bine, faza cu durerile. Afte nu am. E posibil sa fie o combinatie de factori la tine. Dar oricum, cel mai probabil va trece cu antibiotic.

| LuckyMe28 explică (pentru sofisis):

Ce virus este? Cum se numeste mai exact?

| LG280 a răspuns:

Ce mai virgini!?