Cel mai probabil au ajuns bacterii existente pe penisul lui, care cel mai probabil nu a fost bine spalat inainte de a fi introdus in cavitatea bucala in momentul intretinerii sexului oral amintit. Ai putea incerca sa folosesti 1-2 zile un antibiotic cu spectru larg cum ar fi ampicilina sau amoxicilina. In cazul in care nu secontata nici-o ameliorare in 2 zile trebuie sa te prezinti la medical de familie. Multa sanatate!
Atata vreme cat ai fost la medic si nu ai spus adevarul, nu te astepta sa primesti un antibiotic pentru ceea ce ai in gat.
Jenant, dar la medic trebuie sa spui tot adevarul, ca sa fii tratata medical corect.
Daca nu esti in stare sa faci asta, evita sa mai faci sex neprotejat, ca-i posibil sa fie mai rau.
S-ar putea sa fi facut rosu in gat de la bacteriile de pe penisul iubitului tau, trebuia sa il spele inainte sau sa il stergi tu cu un servetel umed. Mergi la medicul de familie sa ii zici de problema gatului.
Am fost cu mama ieri, dar nici medicul nu stie mai exact ce am. mi-a dat un antibiotic, si o sa il iau 5 zile. Chestia e ca nu i am spus ca am facut sex oral si nici mama nu stie, si daca nu imi trece de la antibiotic o sa trebuiasca sa merg sa imi fac analize si nu prea vreau pentru ca ar putea sa afle.
DatMikassa întreabă: