| Hamed134 a întrebat:

In urma cu 7 luni am cunoscut pe cineva, am inceput o relatie care a durat 2 luni. Ne-am despartit si nu regret, pentru ca nu eram pregatiti pentru o relatie.
In schimb i-am promis ceva, luna viitoare in 20 e ziua sa de nastere si ma gandeam ca ar fi dragut cu ocazia zilei sale de nastere si ca tot se apropie si sarbatorile sa-mi indeplinesc promisiunea facuta.
Nu vreau sa interpreteze gresit, sunt genul de persoana care isi respecta promisiunile.
Acum intrebarea mea este:Ce sfat imi puteti oferi?
Sa-mi duc pana la capat promisiunea sau sa o las moarta? Ar fi ciudat pentru voi daca un om ar face acest lucru dupa ce nu ati mai vorbit de cateva luni?
Va multumesc pentru sfaturi!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Depinde despre ce fel de promisiune e vorba. Eu personal as face acest gest în anumite situații. Ori dacă am rămas amici, ori dacă sunt sigura ca nu va interpreta greșit nici sa nu i dau speranțe în cazul în care eu am pus punct relației, nici sa nu creadă ca sufăr după el sau caut pretexte în caz ca el a pus punct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar ca e deplasat sa-i faci cadou dupa atata timp.
Poate vrei de fapt sa o iei de unde ati ramas?

| OctavianSps a răspuns:

Un mesaj cu o urare este de ajuns zic eu, si in functie de raspunsul lui vei stii ce sa faci mai departe. Poate te invita la petrecere sau poate o sa zica un simplu mersi. Succes.