| IoanaMihaela5267 a întrebat:

Buna TPU, in urma cu cateva zile am facut sex cu iubitul meu si nu aveam prezervativ asa ca am folosit metoda retragerii, vreau sa va intreb daca considerati din detaliile pe care le ofer sa-mi spuneti daca si-a a dat drumul in mine sau nu.O faceam si deodata a zis ca simte ca vine, a scos-o si la o fractiune de 2, 3 maxim 4 secunde a ejaculat. Credeti ca ar fi putut da un "jet" in interiorul vaginului sau dupa ce-ti dai drumul nu te mai poti opri din a ejacula pana la finalizarea completa?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sunteti doi nebuni asta e clar

| Marius22222222222 a răspuns:

Eu din toate relațiile cred că de doua ori am folosit prezervativ in rest fără.dar am avut noroc că știu să mă controlez

| Robert2526 a răspuns:

Odata ce incepi sa ejaculezi, nu te poti opri happy.

Il poti intreba pe el, el stie cel mai bine daca a scos-o la timp sau nu.

| IoanaMihaela5267 explică (pentru Robert2526):

Pai nu stie daca acea " simtire" a fost o ejaculare apoi s-a oprit si a inceput iar peste 3 secunde sau daca a ejaculat cand a scos o

| Robert2526 a răspuns (pentru IoanaMihaela5267):

Nu se opreste ejacularea, nu are cum, odata inceputa, nu se mai poate opri.

Totusi, cati ani are de nu isi poate da seama de momentul in care a ejaculat?

| thebest909 a răspuns (pentru Robert2526):

Oricati ani ar avea, asta nu ai cum sa nu o simti, o data ce ai scapat, nu te mai poti opri, ejacularea are loc in momentul in care se produce si relaxarea, e imposibil sa nu simti cand ejaculezi.

| Robert2526 a răspuns (pentru thebest909):

Nu am zis altceva..in plus, subiectul e de acum 2 luni laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Lorenaamalia50 a răspuns:

Eu cu fostul am folosit 1 an de zile metoda asta și nu s-a întâmplat nimic. Dacă iubitul tău ar fi fost chiar atent să nu curgă nimic, ar fi simțit, probabil a uitat de acest aspect. Mult noroc să nu fi venit ceva în tine