| laviniabeluska11 a întrebat:

TPU! In urma cu ceva timp, am început sa mă vad cu un tip. Mă simteam atrasa de el, si el de mine, dar nimic mai mult. Am continuat sa ne vedem timp de o luna, dar nu făceam altceva decât sex. Am rupt-o la un moment dat. Au trecut 2 luni si nu ne-am mai vazut deloc, pana acum câteva zile. Am avut o partida din aia sălbatică, in care m-a facut sa mă simt femeie. M-a sărutat peste tot corpul, mi-a facut oral si a facut tot ce era cu putință să mă facă să am orgasm, asta era tot ce auzeam de la el. El spune ca nu poate sa se implice emotional in ceva acum si ca nu vrea sa mă faca să sufăr cumva, dar vrea sa si-o traga cu mine oricând si la orice ora, si ca o sa rămân cea mai bună pentru el la capitolul sex. Adevărul e că ne simtim amândoi superb când o facem. Chestia e ca pe mine el nu ma tratează ca pe o fata mai usoara si are gesturi din alea încărcate cu dragoste. Oare simte măcar putin ceva pentru mine?

9 răspunsuri:
| MadRabbiT a răspuns:

Sunt deja gelos ca a fost el! ah

| RAY a răspuns:

Totul e posibil cine stie, daca omul ti-a spus ca nu vrea relatie tu de ce continui?

| Emilian65 a răspuns:

Este atras de tine pentru ca-i oferi la orice ora portia de sex.

| Doub a răspuns:

Nup, nu te consola cu gândul că nu te tratează, pentru el, asta eşti.

| MadagasHardwell a răspuns:

Am și eu o curiozitate care e total pe lângă subiect : arăti bine?

| ʎpooɯ a răspuns:

Atractie sexuala, nimic mai mult.

| Zorok a răspuns:

Pai esti destul de frumusica, nu te stresa ca baieti mai sunt cati vrei tu big grin, daca ti la el ccu adevarat spune-i ce simti pentru el.
Din ce am vazut pe profilul tau ai multe legaturi cu viata sexuala si cu petrecerile iar daca esti tu cea din poza de profil te felicit ca iti traiesti viata la maxim! smug :*

| Hunter121Pie a răspuns:

Nu are cum să nu simtă ceva pentru tine, mai ales dacă v-ati văzut de atâtea ori și v-ati simțit bine

| Hunter121Pie a răspuns:

Da