Greu daca nu chiar imposibil sa se poata da un raspuns simplu si pertinent din cauza multitudinii de situatii "pe muchie de cutit". Ar fi indicat sa ramai in asteptare inca o perioada de timp pentru a-ti da seama atat de reactia celor din jur dar mai ales de modul lui de a se comporta in perioada urmatoare daca se poate putin mai lunga chiar. Sa ai noroc!
Nu vad vreun pic de dragoste aici, poate pur sex si atat. La 20 de ani diferenta, el nu vrea decat sa se joace cu tine si cand se satura sa te arunce ca pe o papusa stricata. Daca ai putina mandrie in tine si intr-adevar il iubesti, spune-i ca te vei daruii doar celui cu care te ve casatorii, sa vedem cat mai este de interesat atunci de tine.
Te vrea doar pentru sex. Oricum, povestea ta seamana cu un scenariu de film. Este visul oricarei fete sa cunoasca un asemenea barbat. Dar nu e de viitor.
Nu-i pasă lui ce avere ai Oricum, nu se așteaptă nimeni ca o lucrătoare la bar să aibă cine știe ce averi acasă.
Iar felul cum ați făcut cunoștință pare a fi (și mai mult ca sigur așa și este) o stratagemă perfectă pentru a agăța fetele care lucrează la bar / restaurant. Și a funcționat; dovada vie ești tu.
Nu îi cred pe turci, așa cum era vorba aia din antichitate: „timeo danaos et dona ferentes" (mă rog, e despre greci, dar nici cu turcii nu mi-e rușine!)
Vezi-ți de muncă, de viață și ia-o ca pe o lecție.