| ZambeskDinNouAcum a întrebat:

In vacanta de iarna mi-am facut prieten. El este din Bucuresti, iar eu din Sl. Acum cateva zile m-au injurat unii si s-a apucat cu ei la bataie iar apoi la cateva minute a suferit un grav accident de masina. A intrat in coma iar doctorii credeau ca nu mai supravietuieste dar a scapat. Mi-a zis ca numai dragostea pentru mine l-a tinut in viata:-x iar acum cateva minute mi-a zis ca se transfera in Sl la liceu(el este la liceul de arte din bucuresti canta la chitara si vrea sa renunte la asta pentru mine) ca ma iubeste. Oare chiar ma iubeste sau e doar o obsesie? Nu este oare prea devreme pentru a iubire? Nu vreau sa mai sufar inca o data din iubire.Pls help mewave pa pa :*

Răspuns Câştigător
| afrodyta a răspuns:

Ei cred ca baiatul te iubeste daca a lasat pasiunea lui pentru tine, iar tu ar trebui sa-l rasplatesti pe masura si sa-l iubesti indeajuns incat sa-si dea si el seama.Rar se mai gasesc baieti care sa nu-si bata joc de o fata. Succes!

3 răspunsuri:
| crysty08 a răspuns:

Daca face asta te iubeste nu renuti la pasiuni pentru orice fata

| Maariaa a răspuns:

Problema se pune din alt punct de vedere : tu ce simti pentru el? Pentru ca daca tu nu tii la el cel putin cat tine el la tine, atunci ar trebui sa ii explici ca nu are rost sa se mute pentru tine. Si chiar daca tii mult la el, ar fi mai bine daca ar termina liceul in Bucuresti si dupa ar putea sa se mute. Acum depinde si de cati ani aveti. Obsesie nu prea cred, e prea movie gen. Incearca sa vorbesti cu el, sa vezi exact ce simte, incearca sa te analizezi sa iti vezi sentimentele pentru el si dupa aceea impreuna, incercati sa luati o hotarare.:*

| Ingerasull99 a răspuns:

Nu iubesti niciodata in 2 3 zile, 4 5 saptamani, sentimentele vin cu timpul, dupa cateva luni, sa nu faca greseala sa se transfere la alt liceu, ca tot el va regreta in scurt timp.