| MinnieMouse1999 a întrebat:

În vacanta de vara am vorbit cu un băiat si (nu il iubesc si nici el pe mine)am fost prieteni foarte buni dar după ce a inceput scoala toate fetele au sărit pe el(nu ma deranjeaza, facă ce o vrea)dar si cei răi din clasa mea si ai lui au sărit in sus (ca de ce am vorbit toata vara)si au inceput sa spună ca suntem împreună(dar nu e asa)si el s-a supărat si nu a mai vorbit cu mine...Ce sa fac ca sa vorbim din nou? Eu sunt o fire mai sensibilă si nu stiu cum sa explic...
Daca vorbesc cu cineva apoi acel cineva nu mai vorbeste cu mine eu ma întristez pentru ca ma atasez foarte repede de oameni.De aceea sunt putin tristă ca nu vorbeste cu mine

Răspuns Câştigător
| Lina1993 a răspuns:

Stai putin ca n-am inteles ceva, de ce s-a suparat el pe tine daca colegii vostri au fost cei care au spus lucrurile acelea? adica e vina lor, nu a ta.
Pe de alta parte, intreaba-l pe el clar care e motivul si ce ai facut tu rau sa meriti asta. Daca nu te asculta, ignora-l o perioada si poate cand o sa vada ca te comporti rece cu el, o sa-si dea seama ca tu nu ai avut nicio vina.

| MinnieMouse1999 explică (pentru Lina1993):

L-am intrebat cu ce i-am gresit si nimic

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E imatur daca te ignora pe tine din asa ceva. Nu are rost, iti si dai seama ce mult ai insemnat pentru el cu ocazia asta.
Mai sunt persoane pe lumea asta, nu se opreste lumea-n loc pentru el. happy