| Puckauca a întrebat:

Buna TPUhappy In vara trecuta am fost acasa al un baiat eu cu inca doa fete si 3 baieti.deci eram 3 si 3...am inceput prin a ne juca adevar si provocare si am inceput sa ma sarut cu un baiat.la un moment dat eu cu acel baiat ne-am dus pe balcon si am stat pe un sezlong si ne-am sarutat pana la 4 dimineata de la 11 seara.

A fost o seara >minunata8-. nu m-am sarutat cu nici un baiat cu atata pasiune si foc.in fine.pe la 4 si ceva am plecat catre casa si cand ne-am despartit m-a luat si m-a sarutat din nou.Bluza lui a ramas la mine si a doua zi cand a venit dupa ea mi-a spus ca vrea sa fim doar prieteni.

De atunci cand ne intalnim nu ma saluta.numai cateodata, nu mai vorbim ca inainte, adica inainte vorbeam o gramada.si la telefon.deci aproape non-stop vorbeam. mie imi place de el foarte mult.nu stiu dc.are acel ceva care te atgare si te face sa il iubesti.nu stiu cum sa procedez. ce sa fac ca sa il uit?straight face plus ca sora mea vb intruna deel si imi cade foarte greu.adica ma simt aiurea.nu stiu de ce. dar asa ma simt.nu vreau neaparat sa stau cu el. dar ce sa fac ca sa il uit? HELP PLZZZbatting eyelashes

Fundita pentru cel mai bun rasp:*

Răspuns Câştigător
| ღLaviღ a răspuns:

Incearca sa te gandesi cat de mult rau ti-a facut si ca a vrut doar sa se foloseasca de tine...
Chiar daca are acel ceva.
Gandeste-te mai sunt si alti baieti!
Bafta si doar gandeste-te ca te-a folosit!

6 răspunsuri:
| antoniagirlmeibidusasezero a răspuns:

Fate ca nu l observi

| NimeniDeNicaierii a răspuns:

Ca sa il uiti este simplu gaseste altuwinking si erea normal sa faca asa, baiatu' vroia si el actiune nu numai sa va sarutati... tu iti dai seama cat a suferit el? laughing

| Laurentiu_1060 a răspuns:

Combinate cu altcineva!

| RaZ4Ing a răspuns:

Distreaza`te nu e neaparata nevoie sa fii cu cineva ca sa uiti pe altcineva... nu stiu du`te cu un grup undeva intr`u nclub fa orice ca sa te distrezi si sa uiti de el. si asa incet incet nu o sa te mai gandesti la el. Imi pare rau de tine... sad Scucces cryingsad

| myha_9551 a răspuns:

Incearca sa il faci gelos, combinate cu altul si cand treci pe langa el vezi ce reactie are: ori pare gelos ori ca nu ii pasa. NU o sa-l uiti de pe o zi pe alta, iti spun, dupa ceva timp o sa vezi ca nici nu o sa nu o sa-ti dai seama cand l-ai uitat

| xxoODarkOoxx a răspuns:

Simplu incerci sa fi ca o prietena si atat