Nu te supara ca ti zic da la 6 ani tu crezi ca un,, penis junior,, e capabil de dezvirginare?
Bună.
Dacă are contacte sexuale, nu mai este virgină.
Este chiar așa de greu să scriem politicos, nu dacă se f!
Pa, pa.
WTF:O:O:O:O:O.bwai deci astea sunt tampenii. logic ca nu mai este virgina, virgina nu mai esti din momentul in care ai avut primul contact sexual.frate:O.LOL.ce au ajuns copii astia, nu au dat bine tzata jos din gura si ei se F.u.t.OMG
Poate esti cchiar u acea fata si acum te pomenesti ca ti.o fi frica terminati frate cu chesti din astea [spuneti drept ca voi sunteti si gata nu ca sti sau etc ] si la 7 ani
Eu cred ca e inca virgina pentru ca un baiat de 6 ani nu prea ar avea cu ce so dezvirgineze
Dacă băiatul s-a folosit de un obiect ajutător, da, putea s-o dezvirgineze şi la 6 ani. Nu mai ameţiţi fata!
Cred ca mai poate sa fie virgina.nu cred ca un copil poate cu forte proprii sa rupa himenul... poate doar la mangaiat un pic. deci cred ca poate sa pacaleasca un doctor. e doar pareera mea
Ca sa o dezvirgineze penisul trebuie sa fie de 10 cm sau cel putin eu asa stiu. O.O Deci nu stiu dar nu cred ca se poate.
Ala de 6 ani nu poate sa f*ta... in pnm la ce dracu te'ai gandit cand ai pus intrebarea?