| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. Inainte de a va cere o parere, as vrea sa nu judecati situatia. Vi se pare ok ca o fata sa se excite in timpul unui act sexual(la modul sa i se contracte peretii vaginali in timpul penetrarii, sa ii creasca pulsul, sa urle chiarlaughing in timp ce partenerul are momente de flatulenta si invers(fata sa fie in locul baiatului, sa il mangaie, chestii de genul asta si sa aiba momente de flatulenta)? Nu de alta, dar intreb pentru ca am mai citit/am mai auzit situatii de genul acesta(practic, e un fetish) si voiam o parere. Sper ca nu m-am exprimat vulgar, chiar m-as simti prost daca am facut-o. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Te excita b@sinile?! rolling on the floor
Chiar daca o sa puta acolo de-ti pica parul din nas?! rolling on the floor
Fiecare cu placerile lui/ei, dar pentru mine de exemplu, ar fi turn-off chiar daca as face sex cu Angelina Jolie insasi, daca ar scapa o b@sina de-aia puturoasa. laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Adica si tu si el trageti bășini in timpul sexului? ce frumoslaughing ca porcii, asta te excită?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar intreb pentru ca am mai citit/am mai auzit situatii de genul acesta. După ce pui botul la aiureli, să nu te miri.

| anonim3247 a răspuns:

Sunt femei care urlă când fac sex.

| Seba2013 a răspuns:

Nu este normal ci se considera isterie. Acea fata si-a pierdut calitatile lui Aidos si a intrat in capcana lui Hibris. Hibris se crede infinita, intensa, insa este finita. O sa ii arda venele pentru ca domonul luxuriei si cu demonul mandriei o poseda (spiritul rau) si vor sa o arunce in groapa. Daca nu se impotriveste si nu devine prietena cu Aidos acei demoni o poate da de pereti. Mai nou am auzit ca o ascunde intr-o grota unde lumina nu ajunge. Boala asta se mai numeste si Binge Eating sau atracón(nu gasesc varianta in romana). Eu ii recomand sa nu se afitioneze cu lucrurile materiale. Mai bine se beie apa din izvor moderat decat sa sufere de aceste atacuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex cu flatulenta. Bleah mi s-ar culca direct.

| AmandinaDragan a răspuns:

Haha ha ha! Sex cu flatuenta!

| ZokoZEW a răspuns:

Da, este ok.Probabil a fost orgasm și ai fost euforică.