| xFaith a întrebat:

Buna TPU.
Inainte de toata vreau sa va spun ca sunt geloasa.
Incerc sa scap de boala asta dar in zadar.
Sunt geloasa pe oricare fata cu care vb el.
Are o fosta colega. [ se cunosc de 4 ani ] si au asa anumite glume intre ei si chestii de genul.
El stie ca sunt geloasa, dar nu ii pot spune de acea colega sa nu mai aive glume cu ea.
Si la facultate. are o colega cam galagioasa. De exemplu cand vb cu el la telefon, vine ea langa el si spune " Haiiiiiiiiii sa iesim la o tigareeeee " [ nu era numai ea, mai erau si alti colegi langa el ]
Pur si simplu ma cam deranjeaza //
Am incredere in el si stiu ca niciodata nu ar face ceva ca sa ma insele doar ca. sunt eu mai geloasa.
Un sfat?

Răspuns Câştigător
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Daca spui ca ai incredere in el si ca stii ca nu te-ar insela, ar trebui sa nu mai fii asa geloasa, posesiva.
Si eu faceam asa inainte, si inca mai fac, doar ca nu arat. Imi spun in minte "e al meu si nu ar face asa ceva" si imi revin cat de cat.
Totul tine de incredere.
Deci nu iti mai face griji. Gandeste-te ca asa cum tii tu la el, asa tine si el la tine si doar tu esti pe primul loc pentru el, iar celelalte sunt doar "celelalte".

2 răspunsuri:
| anyway18 a răspuns:

Stiu cum e si te inteleg. daca stii ca nu te'ar insela si ai incredere in el nu ar trebui sa iti mai faci griji.nu mai da atentie la toate.nu de altceva dar o sa se sature si el vazandu-te cu botic si o sa zica ca HAI GATA CA MAI DISPERAT si o sa-ti para rau atunci.pwpic

| mona a răspuns:

Gelozia e o boala grea dar tu exagerezi, spui ca ai incredere in el...atunci ai incredere si va fi bine