| lovelove69 a întrebat:

TPU!
Inainte de toate as vrea sa specific ca acesta nu e numele meu, nu ma numesc Teodor. Sunt fata. Acesta este un cont creat cu contul de Facebook al unui prieten ce si-a lasat Facebook-ul deschis cand a fost la mine. in fine. Vorba lunga,saracia omului!
Intrebarea mea este legata de un baiat si de sentimentele mele amestecate.
Am inceput sa vorbim usor-usor despre absolut orice - muzica, citate, profesori; uneori facem glume sadice si radem destul de mult impreuna.
De la bun inceput am stiut ca el vorbeste cu mine doar duca totul la alt nivel si nu la unul amical thinking La un moment dat am simtit ceva pentru el, ce-i drept imi placea de el fiindca se comporta nemaipomenit cu mine ( insa nu stiu daca m-am simtit astfel fiindca nu am mai avut un iubit in prealabil sau daca el chiar este un baiat bine educat si acest lucrul m-a atras la el ). Apoi totul s-a schimbat. Nu eram sigura daca chiar imi placea de el.
Trecand peste sentimentele mele confuze, el m-a luat de mana, m-a sarutat pe obraz si frunte, s-a jucat cu parul meu si m-a imbratisat (. cam cat de des a putut ). Mi-a spus intr-un final ca ma place, mi-a spus ca ar dori sa ma sarute ( dar ca o fata foarte subtila, i-am spus ca tin post si nu ar fi indicat sa faca asta ).
De ce sunt confuza?
Pai. Prima mea dragoste ( cu care nu am fost impreuna sad ) m-a fermecat. inca imi place de el si au trecut deja 4 ani; sunt o lasa :'( nu am reusit sa ii spun nici pana astazi ce simt pentru el; ceea ce voiam sa spun este faptul ca prima dragoste ma facea sa tresar doar cu o privire,pe cand acest baiat nu reuseste sa faca asta nici macar cand ma saruta pe frunte, sau cand ma tine de mana.
Imi place foarte mult sa vorbesc cu el, sa radem, sa glumim dar cand vine vorba de romantism.
Mi-a dat un ultimatum. Trebuie sa ma gandesc daca simt ceva pentru el si daca vreau sa fim impreuna iar raspunsul ar trebui sa i-l dau de Pasti. Cum pot sa ii zic intr-o astfel de sarbatoare asa ceva - ca nu simt ceva de basm pentru el?
Recent a fost o furtuna ( iar eu cum fac naveta, am venit cu autobuzul ), iarasi el m-a asteptat la statie cu un hanorac de a-l lui cu pretextul ca "e frigut "..Niciodata nu l-am vazut asa frumos ca in seara aceea.
Acum iarasi sunt confuza. Il plac sau nu?
Stiu ca nu imi puteti spune voi daca il plac sau nu dar dupa cele povestite ce reiese? Ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat! Sper doar ca nu v-am plictisit cu povestea aceasta mica.

5 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Ce reiese? ca nu il placi suficient incat sa vrei ceva cu el si doar anumite gesturi te surprind si te pun pe ganduri. tu visezi la cai verzi pe pereti, inimioare ..bombonele etc.
el chiar te place din cate vad si se straduieste. tu esti cam nehotarata. sfatul meu e sa-i dai o sansa si sa te vezi cu el mai mult. cu timpul poate ti se vor schimba sentimentele.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Eu cred ca il placi si tu dar esti inca cu gandul la prima ta dragoste. Eu zic sa-i dai o sansa.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Din cate spui tu aici e clar... Omu merită o șansă, măcar atât să faci ca s-a străduit. Si pe urmă dacă vezi ca se schimbă radical îl lasi si gata.

| 123456789010 a răspuns:

Mie mi se pare că îl placi cu adevărat. Ar trebui sa ii spui că ai sentimente pentru el, cu toată rușinea, asta e. Îți iei inima în dinți. Cei din Japonia așa fac. Fetele/băieții(depinde care vrea sa recunoască dragostea)îl cheamă pe respectivul in spatele școlii, sau undeva mai retras și își mărturisesc sentimentele unul față de altul, cu toată rușinea și lașitatea pe care o au. Mai bine riști, de decat sa pierzi

| jinjie a răspuns:

Nu nu cred ca am facut o greseala mare ca am intrat aici, deja simt cum mi se ard procesoarele din cap. In fine, a fost nevoie sa citesc de cateva ori tot ca sa-mi fac o idee si : Daca tu esti sigura ca el nu se schimba, ca nu-i ca o... ahem, nu are mai multe fete si vrea sa fie cu tine din cateva motive de scurta durata atunci spune-i ce simti, daca nu esti inca sigura, stai aproape de el, verifica daca doar cand e cu tine se comporta asa si nu se schimba cum nu mai esti in preajma. Nu intelege gresit, doar asa din cand in cand mai tragi cu ochiul la actiunile lui. La intrebarea 'Il plac sau nu' nimeni nu-ti poate raspunde doar tu, mai sus eu ti-am dat un sfat pentru momentul cand decizi sa dai verdictul final. Sper ca ti-am fost de ajutor, good bye!