Ce reiese? ca nu il placi suficient incat sa vrei ceva cu el si doar anumite gesturi te surprind si te pun pe ganduri. tu visezi la cai verzi pe pereti, inimioare ..bombonele etc.
el chiar te place din cate vad si se straduieste. tu esti cam nehotarata. sfatul meu e sa-i dai o sansa si sa te vezi cu el mai mult. cu timpul poate ti se vor schimba sentimentele.
Eu cred ca il placi si tu dar esti inca cu gandul la prima ta dragoste. Eu zic sa-i dai o sansa.
Din cate spui tu aici e clar... Omu merită o șansă, măcar atât să faci ca s-a străduit. Si pe urmă dacă vezi ca se schimbă radical îl lasi si gata.
Mie mi se pare că îl placi cu adevărat. Ar trebui sa ii spui că ai sentimente pentru el, cu toată rușinea, asta e. Îți iei inima în dinți. Cei din Japonia așa fac. Fetele/băieții(depinde care vrea sa recunoască dragostea)îl cheamă pe respectivul in spatele școlii, sau undeva mai retras și își mărturisesc sentimentele unul față de altul, cu toată rușinea și lașitatea pe care o au. Mai bine riști, de decat sa pierzi
Nu nu cred ca am facut o greseala mare ca am intrat aici, deja simt cum mi se ard procesoarele din cap. In fine, a fost nevoie sa citesc de cateva ori tot ca sa-mi fac o idee si : Daca tu esti sigura ca el nu se schimba, ca nu-i ca o... ahem, nu are mai multe fete si vrea sa fie cu tine din cateva motive de scurta durata atunci spune-i ce simti, daca nu esti inca sigura, stai aproape de el, verifica daca doar cand e cu tine se comporta asa si nu se schimba cum nu mai esti in preajma. Nu intelege gresit, doar asa din cand in cand mai tragi cu ochiul la actiunile lui. La intrebarea 'Il plac sau nu' nimeni nu-ti poate raspunde doar tu, mai sus eu ti-am dat un sfat pentru momentul cand decizi sa dai verdictul final. Sper ca ti-am fost de ajutor, good bye!