Sincer, chiar daca ramane gravida nu cred ca o sa pastreze copilul, cu siguranta va face avort si nu iti va spune tie. Sau poate ca, profesoara facand sex cu tine fara a folosi prezervativ, foloseste alte metode contraceptive(anticonceptionale). Totusi are o varsta, nu este atat de inconstienta.
Profesoara este majora pe cand tu, fiind clasa a noua nu ai mai mult de 16 ani(presupun). Ceea ce nu este ok din punct de vedere legal si ea nu se va risca cu siguranta pastrand copilul(poate sa ajunga la puscarie pentru corupere de minori si altele). Asa ca eu zic ca poti sa stai linistit.
Ai 2 optiuni si anume : 1. ) Te apuci sa inveti Limba Romana la perfectie sau 2.) Nu inveti deloc si...
Ai putea sa te faci si tu profesor stii? Eu zic sa vorbesti cu ea, te initiaza in domeniul asta si toata lumea e fericita.
Si lasa, ea cred ca stie mai bine ce e de facut.
Nu ai alta solutie decat sa ii declari dragoste eterna profesorului de matematica.In acest fel ea va vedea ca ai deja iubit si te va lasa in pace.
"M-am casatorit c-un barbat tampit, eu ii zic sa inchida usa, el se joaca cu papusa" Pe bune mane? Faci misto de mine, sau este real? In acest caz, poti spune directorului acest lucru, si nu o sa mai ai treaba cu ea, doar daca iti stie adresa(unde stai) si vine la tine si te da de gol.
Serios man? Un copil de 13 ani iti zice asa ceva? Serios? CE MENTALITATE AI DUDE?! LA 16 ani, pe bune? Nu as fi facut asa ceva daca eram in locul tau! Mai bine te lasa corijent si ii spuneai mamei tale si se ducea la politie ori direcot. Alt ceva n-ai ce sa-i faci! Bafta, "taticule"!
Director* scuze, .