Pur si simplu ai intrebi daca au incredere in tine te vor lasa, cred ca ar ajuta sa fie si el de fata can ai spui astfel vor crede ca stiti ce faceti si le-ai da mai multa credibilitate.Iti urez de pe-acum un an nou fericit!
Pur si simplu te duci si ii intrebi frumos, eventual le poti spune si unde va veti duce
Explica-le ca si ei ar fi facut asta in locul tau, si ca nu exista riscuri.Trebuie sa le dai de inteles ca prietenul tau e un baiat bun, si ca nu-ti vrea raul.
Mult noroc!
Cred ca mai intai trebuie sa il duci acasa, sa-l prezinti parintilor. Daca inspira incredere, te vor lasa oriunde cu el. Cand eram mica, il puneam pe prietenul meu sa mearga la mama sa ma ceara undeva, si negociau ei 2, cum ca are grija de mine, ma aduce acasa intreaga...Mereu m-a lasat oriunde am vrut. Vrei sa mergi doar tu cu el sau e vorba de o gasca, la munte? Aveti varste apropiate?
Spune-mi cati ani ai si iti spun si eu pe urma daca te lasa sau daca mai are rost sa "negociezi" cu ei.
Spune-le k o sa te duci dar o sa mai fie si prietenii tai. Poate o sa te lase, crezand k esti cu cineva de incredere. Spune-le direct fara ocolisuri.
pa-pa