Stai fara griji scumpo, mereu cind esti la inceputul vetii sexuale te temi ca poti ramine insarcinata, insa ca sa ramii insarcinata nu este atit de simplu...
Am 1 an de cind mi-am inceput viata sexuala si o facem fara prezervativ...stai fara griji sincer, te-am pupat si relatie frumoasa!
Da, sigur ca poti ramane insarcinata. Daca esti absolut sigura ca nu a scapat niciodata o picatura de sperma cat un varf ed ac, atunci tot ramane un risc de sarcina de minim 30% (de la lichidul preejaculator).
Ce gluma, fetita, normal ca poti fii insarcinata.Ai sanse foooarte mari.Mai ales ca ati facut-o in alea 10 zile cat altii in 3 luni.
De ce esti speriata acum,dupa maratonul sexual, din moment ce ai spus pas la prezervativ?!
Acum esti femeie in toata firea, ca o sa ai un bebe sau nu n-are ce sa afecteze...ca doar esti responsabila pentru viata ta...
Pai sanse sunt
dar sunt infime
dar niciodata nu se stie, el find asa excitat, poate sa ejacueze fara sa simta
cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina sa fii sigura
Nu, daca nu si-a dat drumu' in tine nu ai cum sa ramai insarcinata. Asa ca stai linistita.
Ai 16 ani si iti este frica de o posibila sarcina dar sa o faci de 18 ori neprotejat nu ti-a fost frica?
E posibil sa fi ramas insarcinata datorita lichidului pre-ejaculator care contine spermatozoizi.Informati-va si voi inainte sa faceti ceva!
Fara cuvinte sincer! la voi a fost adevarat MARATON va gandea-ti ca se termina sau ce? cred ca habar nu ai in ce risc te gasesti! fugi la mama si spune-i tot asta este sfatul meu. Unii in pagina asta iti dau sfaturi in lipsa de ocupatie.SE RAMANE INSARCINATA DIN PRIMA DATA (daca nu ai folosit nici o metoda de protejare)asa ca direct in farmacie te duci.Bai multi hormoni aveati nu gluma! Nici o femeie cu barbatul ei nu o fc asa des. Daca s-a intamplat si vine "barza" pregatiti-va si asumati-va consecintele. Bafta si sper sa nu ai nimic.
Fara glume
nu NU ai km sa ramai insarcinata daca el nu si-a dat drumul sa fii siguara... daca ai dubii mari cumparati un teste
Daca nu a ejaculat "in tine" atunci ar fi sanse mici sa ramai insarcinata. Exista 2 posibilitati prin care ai fi putut ramane insarcinata: sa ii fi ramas sperma pe penis sau sa fi ejaculat o parte mica din sperma inainte de orgasm (ceea ce sa intampla uneori fara sa realizezi). Pentru linistea ta te sfatuiesc sa mergi la farmacie si sa iti cumperi un test de sarcina si sa ai grija sa il folosesti dupa sfaturile farmacistei ca nu cumva sa te inseli. Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes :*
Mamamiaaa ... 25 de ori in 10 zile depinde ... el virgin. posibil sa fi ramas draga mea. nu are el atata experienta astfel incat sa stie sa se fereasca de fiecare data! Sfatul meu : Ia`ti un test de sarcina sa fi mai sigura . Bafta:*
Pai daca nu a ejaculat in tine nu prea sunt sanse sa ramai insarcinata dar pentru siguranta ta ar trebui sa faci un test de sarcina
Exista un lichid pre-spermatic care apare in virful penisului in momentul in care posesorul e pregatit de ejaculare; lichidul respectiv contine si el spermatozoizi, asa ca teoretic e posibil sa ramai insarcinata. Practic, probabilitatea e destul de mica(sint mult mai putini spermatozoizi decit in sperma propriu-zisa), dar daca ati facut-o de 18 ori neprotejat, ai nevoie si de o doza de noroc...
E grav. Daca parintii tai nu stiu si totusi gasesti ca mai bune sunt sfaturile unor necunoscuti care pot raspunde la "misto", riscandu-ti copilaria! Noua ne-ai spus inainte sa faci "boacane"(in alte intrebari aici) in loc sa vorbesti macar cu mama ta. Toti faceti la fel, va doare undeva de restul lumii si singurii prieteni care v-ar intelege(parintii) si dupa ce "o comiteti", dati din colt in colt tremurand de frica! Apropo, stii ce e pedofilia, da? Tinand cont ca prietenul tau are 20 si tu 16! Se pedepseste cu puscaria! Nu conteaza ca el e de la tara si tu orasanca, scrii la fel ca unul cu 2 clase. Esti doar o aventura probabil, pentru el. O sa cresti tu mare!
Buna. din moment ce nu si-a dat drumul in tine nu ai cum sa ramai insarcinata dar daca esti asa speriata du-te la farmacie si ia-ti un test de sarcina te vei convinge atunci