| Glazzzen1610 a întrebat:

Incep direct:
Eu si cu iubitul meu ne-am certat. Cearta a inceput ca i-am zis ca imi era de fostul. El nu ma alinta si a inceput sa imi fie dor de fostul. Si dupa el mi-a zis ca l-am ranit si ca nu ma merita ...am incercat sa il conving ca nu e asa dar nu am reusit. El mi-a zis ca ma iubeste enorm de mult si eu il iubesc mult dar nu stiu ce m-a apucat pe moment sa imi fie dor de fostul. Acum vreau sa repar asta. Noi suntem la o mie de km departare si am incercat sa explic ca eu sufeream dupa el si sufletul meu avea nevoie de sustinere si alinare din partea lui. Nu stiu, ce sa fac?
Dau funda celui mai bun sfat sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca acum ti-ai dat seama ca nu e bine sa vorbesti de fostul!
Sigur ca l-ai ranit, acum el crede ca il compari mereu, ca poate inca il mai iubesti pe fostul etc.
Trebuie sa ramai sincera cu el, sa-i spui ca regreti si sa ai mare atentie in viitor ce spui, ce faci.
Daca el te iubeste atunci te va ierta...o data. poate si de doua ori happy

| Glazzzen1610 explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca el nu ma iarta. Tot spune ca asa ceva nu trece repede.

| Glazzzen1610 explică (pentru anonim_4396):

Mersi de sfat kiss xxx

| anonim_4396 a răspuns (pentru Glazzzen1610):

Cu placere :*

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Glazzzen1610):

Tu cum te-ai simti daca ai face sex cu el si dupa partida de sex el sa zica : vai ce dor mi de fosta

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eh ai facut-o gata, daca nu te simti bine alaturi de asta, te rog retragete elegant din relatie si cauta-l pe fostul daca asa ti dor de dragalaselile lui

| R0R0 a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca iti pare rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva in neregula cu el, orice om care e departe de jumatatea sa isi doreste cu ardoare sa auda cum acesteia ii este dor de o alta persoana, de preferat chiar una cu ar putea sa-l insele. Nu inteleg de ce nu te-a sustinut si nu te-a sprijinit...

Am vazut pana si curci mai putin proaste...

| December a răspuns:

Tu si cu actualul "iubit" stati la 1000 km distanta unul de altul? daca am inteles bine asta, atunci va fi cu siguranta o relatie "foarte solida" si "de viitor".

| Coquinexta a răspuns:

Cand sunteti alintate, ala e fatalau, cand nu va alinta, e rece, nu va convine nicicum.
si de ce ai nevoie de alinturi? esti complexata sau cu stima de sine scazuta?

| DezaxatRom a răspuns:

Si proasta... Proasta rau.