Si unde-i graba?
Ca-i alegi pana-i culegi, unul mai nepotrivit ca altul, parca pusi numai pe sex si apoi se leapada de tine.
"(3) Tulburare erectilă masculină – uneori, bărbatul i se spune să se masturbeze, pentru a [își] demonstra că erecția completă și ejacularea sunt posibile."
"(4) Tulburare orgasmică feminină (anorgasmie primară) – femeia este instruită să se masturbeze, uneori folosind un vibrator. Este încurajat apelul la fantezie."
Sursa: https://psihiatrie.usmf.md/......iatrie.pdf
Alta sursa: https://www.academia.edu/34214924/276_Kaplan_Manual_d_doc
Nu mai cauta pe internet, nu poți lega conexiuni reale și nici nu pot fi ceea ce proiectezi tu înainte ca ar fi, ei pe situri încearcă sa para într un fel dar în realitate sunt altfel. Cel mai bine ar fi sa ți mărești cercul de prieteni, prietene, sa ieși cât mai des ca să poți cunoaște băieți în mediul real iar relația sa vina de la sine. Dar chiar și dacă ii cunoști în online, încearcă sa mergi mai departe doar cu cei de care te simți atrasa, încearcă sa i cunoști un pic mai bine, nu te arunca în relații din prima.
Daca nu m-ar atrage fizic, daca le-ar mirosi gura si asa mai departe, nu as putea in niciun caz sa ajung cu ei in pat. Nu ma mira ca nici nu ai avut orgasm cu vreunul dintre.
Daca cineva vrea sa scape mai repede de tine, nu inseamna ca esti urata. Nu totul tine de aspectul fizic. Asteapta pana gasesti pe cineva care te atrage cu adevarat sa faci sex. Sexul tine de psihic, insa si de corp. Daca pe tine nu te atrage un om, iar corpul tau are o oarecare repulsie fata de el, normal ca nu va fi nici sexul de calitate.
Ai cazut in plasa aia si cauti refugiu in baieti si te grabesti, am stat un an singura dupa ce m-am despartit de prima iubire si m-am vindecat fara sa ies in oras, fara alcool, fara nimic rau, graba te strica pe tine, vrei acum baiatul de care sa te simti atrasa si sa te trateze ca o printesa dar sa ti-o zic drept barbatul pe care il vrei nu ar alege niciodata o fata care nu e sigura pe ea, el vrea o femeie, iti las un sfat si cand o sa te tii de el rezolvi problema, pune-te in valoare pe tine, iubeste-te mai mult, citeste, dezvolata-te in ceva, stai singura un an doi si nu te lasa prada usoara la un baiat si din contra cunoaste-te cu el cateva luni si formati-va o conexiune frumoasa ca altfel nu va indragostiti niciodata, bafta girl
Îți mulțumesc pentru sfat, am suferit acum câțiva ani, când aveam vreo 20 de ani după primul băiat cu care mi am dorit un viitor, și am fost la distanță, iar apoi și a găsit pe altcineva, și apoi a mai apărut un băiat cu care am fost 1 an,nu o făcusem cu nimeni atunci,a fost primul,și era genul care suferea mult după fosta,după ce am făcut o cu el,m-a înșelat cu fosta lui,iar apoi am stat un an singura,pana când am zis ca ma voi concentra pe aventuri,dacă e sa ma atragă fizic,ei arata într-un fel ne internet iar în realitate sunt nașpa când ii vad, îmi imaginez anumite chestii care în realitate n-au treaba, sunt total diferiți, se editează, sunt nașpa în realitate, neîngrijiti
Daca te ai concentrat pe aventuri asta au si cautat de la tine. Daca nu iti poti controla nevoile ia-ti un vibr.or si aia e. Ti-au dat block ca nu le-ai facut oral, adica nu au dat 2 bani pe tine, daca era sa le pese o faceau intr-un mod frumos, gen nu esti pe gustul meu sau altele.
Incearca sa-ti cauti un om serios care sa tina la tine, ca e grea viata
Incepi sa devii ca prostituatele alea de la coltul strazii care fumeaza si tipa dupa barbati pe strada. Daca le mirosea gura si mai stiu eu ce defecte aveau, de ce te-ai bagat cu ei in pat? De dragul lor?
Vad ca ești destul de selectiva sau pretențioasă, punctand defectele lor pentru care îți rezervi dreptul de a face sau nu face ceva în pat cu respectivii ceva sau altceva. Bravo! Dar cu tine ești la fel de critica? Dacă nu îți place un ruj îl cumperi și îți dai cu el doar pe buza de jos? Este bine cunoscuta lupta femeii dintre dorința și moralitate, dar cred ca ar trebui totuși sa le definești clar înainte de confruntare. Kilogramele și centimetri (cu care te-ai recomandat) nu sunt întotdeauna un merit sau lipsa acestuia la o femeie, ci cred ca feminitatea devine strălucitoare prin atitudine. Ce vreau sa spun? Exista o arta în a face compromisuri în a ți le asuma si mai ales în a nu regreta ulterior compromisul făcut. Spun compromis pentru ca asta este de fapt orice relație indiferent de durata acesteia.
Nu
Dar simt ca nu găsesc pe nimeni pe aceeași lungime, nu ma atrage nimeni
Cum îți dorești să fie bărbatul perfect? Ce calități ar trebui să aibă?
Sa fie îngrijit, mai înalt ca mine, nici gras nici slab, și frumos la fața
Văd că nu ai menționat nimic de calitățile interioare ale unui bărbat: să fie onest, responsabil, să îi meargă mintea, aceste lucruri nu contează?
Înțeleg că trebuie să arate bine, dar nu trebuie să fie singurul criteriu.
Sfatul meu este să fii mai selectivă în materie de băieți, să acorzi timp până ajungi să cunoști bine pe cineva și să nu îți mai desfaci picioarele în fața oricui.
Altfel o să fii tot mai nefericită și o să te simți ca o bucată de carne, incapabilă de a mai avea relații de durată.
Pai nu e bine nici asa daca tu ii schimbi ca pe sosete, trebuie sa iei o pauza, sa te gandesti la calitatile care te-ar atrage la un baiat, tu ai zis ca le putea gura si asta era o bariera pentru tine, bun, in lista ta trebuie sa apara un baiat ingrijit, apoi te gandesti si la alte calitati, sa aiba caras de 3 metrii, sa aiba patratele, sa nu fumeze, sa nu traga pe nas, etc. Apoi, cauti tu care s-ar mula pe standardele impuse de tine dar tine minte ca nu poti gasi unul care sa respecte incocmai toate standardele, trebuie sa mai lasi si de la tine oleaca
Buna. Pai greseala este la tine dupa parerea mea. Daca spui ca ii putea gura si iti era scarba de sarut, de ce ai facut sex cu el? Pana la urma tu selectezi cu cine iesi si cu cine faci sex. Este exact ca si cu fetele care sunt injurate si batute dar ele tot stau cu el. Tu alegi pentru tine, nu altcineva. Si sunt convins ca o sa fie un baiat la un moment dat care sa iti dea increderea din nou. Si scuze ca iti zic, dar la ce orgasm te astepti de la unul care iti provoaca scarba cand deschide gura? Ai grija de tine si mai baga si tu niste filtre de selectie.
Buna, solutia mea este sa nu mai cauti in viata doar placere, adica sa nu faci sex doar de dragul de a face, chiar daca nu esti atrasa de partener. Daca faci asta it faci rau atat tie, cat si partenerilor. este oricum greseala doar ca alegi sa faci asta cu cineva de care nu esti atras, asa ca mai bine astepti persoana potrivita decat sa faci in scarba.