anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

incep prin a spune ca imi place de un tip si as avea nevoie de cateva sfaturi
baiatul respectiv ma place si el, toti prieteni lui mi-au spus asta si el a recunoscut nu fata de mine dar a spus ca ar vrea o prietena ca mine si ca ma place (fata de prietenii lui a recunosc printre care era si o buna prietena de-a mea care mi a spus asta) revelionul mi-am petrecut cu el si prietenii lui si atunci a inceput sa ne cunoastem mai bine si de atunci s-a comportat ft frumos cu mine, dar nu a facut primul pas nici el si nici eu ... prietenii lui imi spuneau ca ii rusinos si de aceea nu face el primul pas, iar eu nu l-am facut din acelasi motiv.
acum problema e ca de la un timp am observat ca ii cam rece, de exemplu daca ii trimit mesaj imi rasp ft tarziu si sec nu cum trimitea inainte ... iar prietena mea cea mai buna imi spune ca se vede pe el ca ma place dupa felul in care ma priveste si vb cu mine ... mi e mi rusine sa fac primul pas de fiecare data imi propun ca at cand ramanem singuri sa incep sa ma apropiu de el sau sa incep o discutie pe tema asta sau cv .dar imi e rusine si cand raman doar cu el nu zic nimic nu prea stiu ce sa spun

ma gandesc sa fac eu primul pas, dar nu prea stiu cum si nu stiu daca m ai are rost sa -l fac din moment ce el ii mai rece...
pe altcineva nu cred ca are pentru ca mi-ar fi spus prieteni lui.

1 răspuns:
| DraGutZUul a răspuns:

Buna! Sfatul meu e urmatorul:daca el este mai timid fa tu primul pas, pentru ca un baiat cand e indragostit de o fata nu mai este in apele lui(mi se intampla si miehappy, eu plac foarte mult o fata si ii fac mereu complimente si ii spun ca e frumoasa etc etc. Daca chiar crezi ca te iubeste incearca sa fi putin mai indreazneata(baietilor le plac fetele indraznete). SUCCES!