Incep si eu prin a te corecta, "ati avut" se scrie asa nu cu "a-ti".
Nu e asa complicata problema, probabil ca atunci cand ti-a marturisit sentimentele tu nu i-ai acordat un "raspuns" care sa-l multumeasca, si poate a interpretat ca nu ai intentii serioase cu el.
Trebuie pana la urma tu sa-l iei tare si sa-i spui ca si tu il placi si ca nu iti place ca e asa timid de fata cu tine.
Asta in general, daca tipul e speriat de bombe (fata de toti), trebuie sa insisti foarteeee mult, pana la urma trebuie doar tu sa lupti ca sa fiti impreuna: se poate sa merite sa lupti, dar e posibil si sa nu merite sa lupti dar sa o faci.
Vorbeste cu el cand sunteti doar voi doi. Spune-i sa si tie iti place de el si incearca sa te apropii din ce in ce mai mult de el.El probabil nu este atat de timid pe cat spui tu, dar iti este rusine de ce zice lumea. Spune-i ca nu iti pasa de lume si ca il placi mult.Fa-l sa se simta 'rege', daca ma intelegi.Succes!
Ce poveste! Aproape mi-au dat lacrimile! Cred ca ar trebui sa vb. cu el, sau daca este timid si fuge, incearca sa vb. cu niste colegi de-ai lui, care sunt mai apropiati de el, si spune-le ca si tu il placi si sa-i transmita. Poate isi va face curaj si macar te va saluta cand te vede pe hol.
In primul rand vreau sa intreb cati ani are tipul?
Nu prea ai ce ii face decat sa incerci sa vorbesti tu cu el. E destul de nasoala povestea dar nu prea ai ce face...
Funda?
HappynewCenusa întreabă: