| tHeAnGeLoFwOrLd a întrebat:

Buna tpu...incep sa cred ca baiatul pe care il caut nu exista.Adica imi pun intrebarile astea :oare exista acel baiat care iubeste o fata cu adevarat? oare exista acel baiat care iubeste o fata toata viata lui nu numai pentru 2 saptamani? Exista acel baiat caruia ii pasa si de alte persoane, nu numai a sa? exista acel baiat care cand fata pe care o place e trista el sa o faca fericita? exista acel baiat caruia nu ii pasa de parerile celorlalti? exista acel baiat care iubeste atat de mult incat si-ar da viata pentru fata pe care o place? Exista acel baiat caruia place la o fata sufletul mai mult decat corpul? oare exista acel baiat caruia ii plac saruturile lungi dar in acelasi timp cele inocente? exista acel baiat care chiar iubeste? spuneti-mi chiar exista acest baiat? Daca da nu uitat sa-mi spuneti si mie despre el...

Răspuns Câştigător
| FallenDemon a răspuns:

Hey big grin Aaaa pai nu stiu ce sa zic poate exista poate nimeni nu e perfect happy Eu o iubesc foarte mult pe iubita mea o iubesc din tot sufletul meu sincer as fi dispus sa-mi dau viata pentru ea pentru ca ea e singura persoana care m-a inteles si mi-a aratat ca dupa furtuna apare soarele big grin Am mai avut si certuri dar intotdeauna am reusit sa trecem peste ele si sa fie totul bine big grin Eu o iubesc si o voi iubi pentru ca ea e totul pentru mine :X:X:X In fiecare baiat exista ce-ti doresti tu intr-un procent mai mare sau mai mic happy caracterul fiecarei persoane e unic big grin Sper sa te fi ajutat!

10 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Sigur ca da!
Trebuie doar sa ai rabdare si sa nu iti pierzi niciodata speranta. Asta e "reteta" happy.
Pot spune cu mandrie ca iubitul meu face parte din categoria acelor destul de rari(si minunati!) baieti. Il iubesc asa cum nu credeam ca o sa iubesc vreodata. A dat dovada de toata rabdarea din lume in perioada(destul de lunga) in care a incercat sa ma cucereasca. De fapt nu a facut cine stie ce... Pur si simplu a fost el happy. El e singurul care ma poate face sa rad cand sunt trista, pe el il pot suna oricand simt nevoia sa vorbesc cu cineva. Ii admir foarte mult caracterul, maturitatea, felul in care gandeste, inteligenta, simtul umorului. Plus ca arata intr-un fel..nici nu stiu cum sa zic. Super!hee hee
Unde sa mai pun si faptul ca are si calitati destul de rar intalnite la baieti: romantic, atent, tandru etc.
Dar cel mai important lucru: ma iubeste cel putin la fel de mult cum il iubesc si eu.
Eh, bineinteles ca nici la noi nu e tot timpul lapte si miere. Mai avem si noi mici certuri, dar toate se pot depasi daca exista dragostewinking.
Sper ca nu te-am plictisit prea tare cu povestea meahee hee.
Nu uita: Nu-ti pierde niciodata speranta!winking

| Neinteresantul a răspuns:

Multi au fost cum ar fi trebuit sa fie, dar au dat peste panarame si ele si-au batut joc de ei. Iar acum au devenit opusul la ceea ce erau. Eu inca ma chinui sa nu ma schimb... dar daca mai dau peste vreo zdreanta care sa ma insele, ma voi schimba in totalitate.

| alexaalexandraa a răspuns:

Asta ma intreb si eu mereu. Nu cred ca exista asa un baiat. Sau cel putin, nu-l gasesc eu pe ala. Soarta.

| schmoll a răspuns:

Da,nu exista om, sa aiba toate calitatile enumerate, dar sa te iubeasca cu toata fiinta lui exista.eu am iubit-o pe una,eram in stare pentru fericirea ei si sa ma omor, la fiecare cearta imi ceream iertare, dar totul se sfarseste odata, dar exista, dar rar, foarte rar

| FloriNk a răspuns:

Lasane o poza cu tine si iti raspundem rolling on the floor

| hellaw a răspuns:

Nu.nu exista. asa ca nu mai visa. pocaito:*

| tHeAnGeLoFwOrLd explică (pentru hellaw):

Pocaito? ce te-a facut sa crezi asta?straight facestraight facestraight face

| YONYELLA2012 a răspuns:

Sa stii ca exista. Iubitul meu pot sa iti spun ca e cel mai dulce, are o inima mare si e exact cum ai descris tu mai sus. Dar sa stii ca foarte rar gasesti un asemenea baiat. Si baietii spun acelasi lucru despre fete. Unii intreba daca mai exista fete inocente care sa fie dulci, frumoase, destepte si asa mai departe... Pentru a gasi un asemenea baiat trebuie sa cauti bine si il vei gasi...

| s96 a răspuns:

Vrei o relatie perfecta uite'te la tv.

| Panda000 a răspuns:

Oare visezi? Ai fantezii? nu exista ceva de genul asta doar in desene sau in filme! Trezestete din visat, mai bun raspuns ca asta nu o sa gasesti