| tHeAnGeLoFwOrLd a întrebat:

Buna tpu...incep sa cred ca baiatul pe care il caut nu exista.Adica imi pun intrebarile astea :oare exista acel baiat care iubeste o fata cu adevarat? oare exista acel baiat care iubeste o fata toata viata lui nu numai pentru 2 saptamani sau cateva luni? Exista acel baiat caruia ii pasa si de alte persoane, nu numai a sa? exista acel baiat care cand fata pe care o place e trista el sa o faca fericita? exista acel baiat caruia nu ii pasa de parerile celorlalti? exista acel baiat care iubeste atat de mult incat si-ar da viata pentru fata pe care o place? Exista acel baiat caruia place la o fata sufletul mai mult decat corpul? oare exista acel baiat caruia ii plac saruturile lungi dar in acelasi timp cele inocente? exista acel baiat care chiar iubeste? spuneti-mi chiar exista acest baiat? Daca da nu uitat sa-mi spuneti si mie despre el...

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Poate ma insel, dar din toate intrebarile astea am impreasia ca ai ai fost dezamagita in dragoste si ca ai suferit din cauza unui baiat.Nu iti pierde speranta,o sa apara si baiatul ala care crezi ca nu mai exista atunci cand nu o sa te astepti.
Sigur ca mai exista si baieti din acestia,dar noi o sa ii observam pe cei care nu sunt asa,care iubesc o fata dar nu au intentia de a i-o arata in totalitate, care iubeste doar pentru cateva luni iar dupa se multumesc cu obisnuinta, care ii pasa mai mult de el decat de ceilalti, care uita sa faca o persoana fericita pana atunci cand nu este trista, in viata caruia pe prim'plan sunt parerile lui si mereu in fata parerilor celorlalti si unul care nu si-ar da niciodata viata pentru o fata pentru ca si-o iubeste prea mult pe a lui.

Mi-am pus si eu de nenumarate ori intrebarile astea si am ajuns sa gasesc singura raspunsi la ele. Daca sunt acesti baieti ajung sa se schimbe la 180 grade pentru ca vad ca smecherii si ceilalti care sunt mereu cu un pas inaintea lor, iar inocenta si dragostea daruita persoanei de langa lor le aduc numai suferinte si dezamagiri si dupa ce ajungi sa fii dezamagit de mai multe ori pe plan sentimental vezi cu totul diferit lucrurile si ai face tot posibilul ca sa nu se repete suferinta ta.
Eu una ca fata iti spun ca nu mi-as da viata niciodata pentru un baiat pentru ca nu vad baiatul care si-ar da viata pentru mine.Sunt de parere ca persoana pe care o iubesti nu ar trebui sa merite un sacrificiu asa de mare, fiecare avem o viata pe care trebuie sa o pretuim si sa ne bucuram de ea nu sa ne gandim la modalitati cat mai usoare sa scapam de ea.
Am intalnit baiatul pe care tu nu crezi ca exista, dar pe atunci eram putin prea mica sa-mi dau seama ca nu ma voi mai intalni poate niciodata cu asa ceva.Mi-am batut joc intr-un fel si ma astept in orice moment sa mi se intoarca inapoi, pentru ca roata e rotunda.Eu una nu am stiut pretui dragostea care mi-a fost daruita si am incercat de nenumarate ori sa ii tai din aripi si chiar daca erau zile cand nu vorbeam cu el din cauza indiferentei mele nu era aniversare sa nu il vad ca apare cu trandafiri la poarta mea, un gest minor dar pentru altii inexistent, acum tangesc sa primesc un buchet de trandafiri rosii si nu cred ca cineva va mai aparea la poarta mea cu buchetul.Cred ca si astazi ma uraste, cu indiferenta mea am creat multa suferinta si sunt constienta ca mi-am luat-o inapoi poate chiar dublata, si viata este inainte.

Asa ca poate si tu cand vei gasi un baiat din acesta, vei fi prea orbita de ceilalti ca sa il observi.
Scuze ca am scris atata dar m-am descarcat intr-un fel si m-am chiar invinovatit pentru ca am dat cu picioru ca intr-o minge cu care nu o sa ma mai intalnesc inveci.
:*:*

9 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Da exista,,, pentru fiecare exista dar uita-te cine iti implineste asteptarile daca nu e langa tine acum nu inseamna ca nu va fi la un moment dat...

| mgtow a răspuns:

Exista daca crezi, daca nu totul e pierdut.

| Necunoscut112 a răspuns:

Depinde ce poti sa oferi si tu. Din cate vad ai pretentii cam mari

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Da exista, si va aparea la momentul potrivit cand tu te astepti mai putin.winking

Răspuns utilizator avertizat
| Iepurasgirl a răspuns:

Hai sa iti spun exista baieti care sa iubeasca o fata cu adevarat si cum ai spus si tu sa iubeasca mai mult sufletul decat corpul fetei si stiu pe cineva acel baiat m-a iubit pe mine e genu romantic, cuminte si chiar foarte dragut.

| VIP3r a răspuns:

Mai, sincer acum, exista doar ca... (mereu exista si un doar laughing ) este foarte greu de gasit, ca si o fata care sa aiba calitatile enumerate de tine, majoritatea nu mai pun pret pe aceste lucruri si ele ori se pierd ori sunt ascunse de ceilalti care au alte... caractere.
Sper ca il vei gasi pe cel pe care il cauti, spor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista,exista...dar si pentru acel baiat exista numai o fata pe care poate sa o iubeasca cum ai scris tu mai sus!big grin

| AndroidGB a răspuns:

Vrei sa ne cunoastem? Iti pot arata nise chestii ce... Te pot ajuta cred. Asa sper cel putin... Nu insinuez nimic, am niste texte in versuri scrise de mine.