| IoanaPuppy31 a întrebat:

Buna TPU,
Incerc sa va povestesc cat mai pe scurt. Am avut o relatie la distanta, a mers foarte bine insa baiatul cand ne certam mai vorbea cu fete, mai ma bloca. Aveam un an. Si acum de Valentine's day s-a despartit de mine ca se comporta urat de vreo saptamana de zile pe motivul ca "nu vrem aceleasi chestii pe viitor" adica eu nu acceptam sa fac ce imi spune el. Si normal ca n-am acceptat doar de dragul relatiei si la nervi am iesit afara cu fostul meu si el m-a sarutat fara sa vreau si eu am acceptat intr-un final. I-am zis iubitului meu si el prima reactie mi-a trimis poza cum plange, m-a blocat si a zis sa-l las. A fost o saptamana de cosmar, am tot insistat sa ne impacam de pe conturi false si tot spune sa il las, ca si-a pierdut sentimentele, ca el nu mai poate sa ma atinga dupa ce m-am pupat cu ala, sa il las in pace si sa nu il mai caut niciodata. M-a pus chiar sa jur sa nu il mai caut. El acum recent mi-a dat un inel de promisiune si a facut un efort imens sa vina pana in celalalt capat de tara sa ma vada, singur. Si eu nu cred ca si-a pierdut sentimentele de tot.
Credeti ca daca ii ofer spatiu o sa mai am o mica sansa sa ma impac cu el? Baiatul ma iubea sincer.

6 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Eu nu înțeleg de ce i ai spus ca te ai sărutat cu fostul tău. Chiar era necesar sa știe? E relație la distanta, e greu sa fiți un cuplu si dacă vreți

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aceasta nu este o relație, este o joacă.

| Romanul86 a răspuns:

Ce nebună ești! 50 % trebuie să accepți din ce vrea el, iar dacă vrea ceva rău aduci argumente împotrivă.
Bărbații cand au probleme se ascund în bârlog pentru a gasi soluți lasă-l până iasa din bârlog.

| Elena2021 a răspuns:

Cel mai probabil s-a plictisit de relatia asta. Ar fi bine să nu ii mai scrii timp de 3 zile sa vezi dacă te cauta el, o sa vezi dacă e interesat cu adevarat

| Jany123Jane a răspuns:

Si eu am vorbit cu 1, tot de Valentine's day s-a intamplat, i-am spus ca nu mai vreau sa vorbim ca nu putem fi prieteni si mi-a dat seen. De atatea zile nu mi-a raspuns. Cred ca daca nu te cauta, nu te mai voia el.
Acum depinde, fa exact ce simtim. Chiar daca primesti sfaturi din exterior, fa exact ceea ce simti. Tu stii ce te face fericita.

| Adry05 a răspuns:

Ce relație toxică blex