Hei, orice baiat este timid asa cum orice fata este timida. Nu exista un baiat pe lumea aceasta care sa aiba un tupeu asa mare incat sa-si recunoasca imediat dragostea fata de o persoana care aproape nici nu o cunoaste, asa cum spune G. Oricine are o latura sensibila! Baietii mai tupeisti pot spune si face orice cu o fata, asta doar pentru ca se folosesc de ele! Tu trebuie sa te imprietenesti mai intai cu fata aceea, apoi sa stati cat mai apropiati, sa vorbiti pe mess, sa o faci mereu sa rada, si ai sa vezi cum se aprind scantei! Timiditatea este ceva psihic din punctul meu de vedere; ea nu exista, este doar ceva ce simti atunci cand esti negativist - te gandesti la ce e mai rau, ca nu te va placea, iar apoi vezi si partea buna! Incearca sa te stapanesti in prezenta ei, sa o cunosti mai bine, si cu timpul, daca chiar este pe placul tau, o vei cuceri sigur! Fa-i apropouri pe mess de genul : Ce fel de baieti iti plac? sau fa glume cu "Te plac", inventezi tu ceva, arata ca esti inteligent si simpatic, si o vei cuceri! Sa nu faci glume prea exagerate, sau sa nu-i spui din prima ca o placi, deoarece cand o fata spune "nu stiu" de fapt inseamna : 1)Normal ca te plac, dar vreau sa vad cum alergi dupa mine si nu vreau sa par obsedata. si 2)Nu prea te plac, dar nu vreau sa te ranesc. chiar nu stiu! Deci nu te arunca chiar din prima, asigura-te mai intai ca te place si apoi marturiseste-i! Sau daca vrei sa o pui pe ganduri, ii poti spune! Cum vrei! Funda? Sper ca da, ca am scris destul de mult in loc sa invat!
As vrea sa va dau funda amandurora
Pai nu stiu, decizi tu! Dar daca vrei sa nu astepti, incearca sa te imprietenesti mai repede cu ea, nu sa-i spui chiar in fata ca o placi, oricum deja stie. Graba strica treaba! Tu poate o placi doar pe dinafara, cine stie ce fiara se poate ascunde pe subt zambetul ei larg! Mai intai cunoaste-o si evita sa primesti un "nu" sau un "nu stiu"!
Pai da m-am imprietenit cu ea. Si am vorbit mult pe mess de cand s-a terminat tabara. Nu vreau sa ii spun ca o iubesc pe mess nu prea cred ca i-ar placea nimanui. Ea este foarte vorbareata deci a fost mult mai usor sa vorbesc cu ea pe mess. Dar cand o vad cum am spus si mai sus ma emotionez. De aceea as vrea sa ii spun direct ca o iubesc fara sa intru in vorba cu ea.
Si in plus o cunosc destul de bine pentru ca in trecut am fost in clasa cu ea. Prin clasa a 6-a a trebuit sa schimb scoala.
Mersi pentru fundita!
Cu placere
Ca sa nu mai fi timid, gandeste-te ca esti barbat si trebuie sa ai un caracter puternic. Fi indraznet, ca altfel o sa pierzi toate fetele, pentru ca lor le plac baietii cu tupeu.
Fata despre care povestesti tu, are perfecta dreptate, cum poate ea sa te placa daca tu nu ai avut curajul sa vorbesti cu ea?
Eu zic sa nu astepti sfarsitul de an, ia-ti "inima in dinti", caut-o dupa ore si intra in vorba cu ea, cere-i id-ul ei de mess, stati de vorba pentru a deveni prieteni. Bafta.
Da crede-ma as fii cautato dar in fiecare zii ies de la scoala la ora 16:00 pentru ca trebuie sa fac pregatire pentru examene deci nu prea am timp sa o astept la scoala mai ales pentru ca profesorii ne dau o tone de teme. S-ar putea totusi sa avem un tureu de voley si o sa jucam impotriva scolii ei. Si in plus mai are si o prietena care nu o lasa niciodata singura. Prietenului meu ii place lipicioasa aia dar nu are curajul sa vorbeasca cu ea. Este mult mai timid decat mine el nu vorbeste cu nimeni in afara de mine. Daca ar vrea sa vorbeasca cu lipicioasa aia ne-am putea ajuta reciproc
Stiu dar cu prietena ei nu ai ce sa vorbesti. De fapt fata care imi place i-a spus prietenului meu ca s-ar potrivi cu prietena ei pentru ca nu vorbeste cu nimeni( deci sunt exact la fel doar ca prietenul meu nu are tupeul sa ii vorbeasca pentru ca s-ar potrivi de minune). Si in plus as vrea sa ii spun direct ca sunt indragostit de ea nu as vrea sa stau prea mult pe ganduri. Ce crezi despre asta?
beausingurlamasamea întreabă: