Nu prea are rost sa le spui...plus ca el probabil ca te place si...incearca sa mai vorbesti cu el dar momentan nu il m-ai chema la tine
Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai. Ei mereu o sa te ajute si o sa te sprijine.
Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai. Ei mereu te vor ajuta si te vor sprijini.
Mai important este sa retii ideea ca o fata nu trebuie sa ste singura intr-o casa cu un barbat. Ma mir ca nu stiai asta. O zi buna.
Greseala ta ca l-ai invitat in casa, pentru ca uni gandescu cu capul care practica! Si cel mai bine ar fi sa nu le spui parintilor...
De ce l-ai chemat?-- nu sa va racoriti? Rog seriozitate! Tu esti de vina nu el! Daca nu incerca sa va,, racoriti,, ai dadeai un calificativ mic, asa ca abtine-te si pe viitor atentie!
Pai aici tu esti de vina, de ce l-ai chemat la tine? nu puteai sa-spui asteapta-ma putin ma duc sa iau apa/suc? cam ti-a placut si tie..pai intr-un final ai vazut de ce este in stare si data viitoare nu te va mai lasa...in caz ca iti place de el fa ce vrei.el e cam lichea ca toti ceilalti de varsta lui.