| stfalexiagabryiela a întrebat:

Buna TPU!
Între-o seară când am ieșit din duș a intrat fratele meu peste mine, zicând că nu a știut că sunt la baie … eu vă dați seama ca eram goală, și când am văzut ca intra nu am mai apucat să-mi iau halatul și ma văzut efectiv coala …crying i-am spus sa plece repede, nu a spus nimic dar înainte sa iesa m-a atins acolo … i-am dat o palma și l-am scos afara. Când am ieșit din baie ma așteptat la usa și a zis ca ia plăcut ce a văzut …
Mă simt oribil dea bea aștept sa ma duc de acasă …crying

17 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E normal sa te simți oribil, foarte urat din partea lui, ar fi într-adevăr bine sa poți pleacă de acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| MihaiSpeedster a răspuns:

Există mulți cretini de-ăștia. Spune-le părinților. Și când se mai întâmplă, închide-te undeva, respiră adânc 5 minute, calmează-te, ieși înapoi senină de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, și când nu e atent dă-i un șut în boașe cu toată puterea ta, și spune-i că dacă mai intră vreodată peste tine, vii peste el când doarme și îi tai plua și i-o pui apoi în gură.

| Giulia911 a răspuns:

Cati ani aveti?

| 199onur7 a răspuns:

Ce naiba -_- ba cum sa puna ma mana pe tine ala este Doamne mergi urgent la poliție nu sta cu asa ceva in casa frate nu este de glumă nici mama cum ma sa fie Adevărată asa ceva pai si tu aolo nu zi ca inca mai sta acolo unde stai tu?

| 199onur7 a răspuns:

Nu stiu daca ești trols sau cont fals fake da daca este Adevărată nu sta cu asa parazit in casa nu sta cu asa ceva in casa ala nu este om frate ala este dracu stie ce este da om clar nu este tu ești sorsa frate esti sora lui cum dracu ma sa faca ma asa ceva asta e nenorocit mare mergi la poliție spune-le părinților tai nu lăsa asa deloc si nici in casa nul băga pe ăla

| stfalexiagabryiela explică (pentru 199onur7):

Nu e fals și nici nu sunt trols… fratele meu este foarte pervers și efectiv a avut o grămada de probleme, mai ales la scoala … nu le da pace nici la fetele de la el din clasa

Răspuns utilizator avertizat
| 199onur7 a răspuns (pentru stfalexiagabryiela):

Pai si la poliție de ce nu suni ma? Dece nu le spui părinților tai? Dece ma omule? Cum sa stai ma cu asa ceva im casa esti nebună frate?

| 199onur7 a răspuns (pentru Gabdag):

Ia-ti omitrixul ala de ben 10 si du-te dracu vorbește frumos ce ai ma de înjuri?

| Paracetamol0lol a răspuns:

Ce povestire tulburătoare

| Atlas33 a răspuns:

Incredibil cati lupi moralisti pe un site unde chintesenta este sexul si nicidecum pudoarea.Ati aruncat cu atatea pietre in saraca fata ca pare un parbriz de masina sfaramat de caldaram.Mai este una pe-aici mama omida violetta care si-a oprit comentariile la adresa ei ca nu cumva sa fie cineva mai destept decat ea..Nu stiu dar am impesia ca mai mult s-a excitat ea la ce a scris fata asta, caci de fapt asta fac toti ipocritii astia, care condamnau si ardeau femeile pe rug. uitati-i inca traiesc printre voi...si nici nu-i intereseaza sa-si ascunda nemernicia pentru ca in sensul vietii lor este ceva normal sa ridici o piatra si sa-i spargi capul cuiva, cand de fapt tu esti mai pacatos decat el., dar nu ai curajul sa-ti marturisesti nici macar tie insati. Cu 200 de ani in urma tot ce astazi este imoral,atunci era moral, si cine ne asigura ca nu se va schimba inca o data definitia? A gasit-o pe sora-sa dezbracata, poate e frumoasa, poate are un corp lasciv sexy invitant si nu a rezistat baiatul, a vrut s-o vada mai de-aproape...depinde si de sora depinde si de frate, oricum nu asta conteaza atat de tare atata timp cat el a avut stapanirea de sine si a iesit din camera, si faptul ca a atins-o a fost un gest spontan, i s-a parut ceva incredibil de frumos si a vrut cu orice pret sa atinga fericirea.Mai dureroase sunt comentariile in legatura cu aceasta stare de fapt decat starea in sine.Fi-ti asumati si ganditi-va de doua ori inainte sa aratati inspre cineva cu degetul sau sa-l judecati total si definitiv pentru ca in lumea asta adevarul este relativ si raportat la circumstantele de cauza la care voi nu ati fost martori pentru a putea da un verdict.

| Arakiss a răspuns:

Care e înrebarea?