Simplu ...trebuie sa alegi dintre doua variante :
1. daca il placi sau simti o oarecare atractie intre voi doi raspunde-i la telefon si imprietenitiva
2. daca nici macar un atom din tine nu il suporta nu sta sa te gandesti ignora-l sau refuza-l politicos ( cu mila ).
De ce i-ai permis sa faca asta?! Stiai ca are iubita, care mai e si prietena ta. Amandoi ati gresit!
Asta nu e un comportament de baiat de clasa a12a. Ma asteptam de la unul de 15, dar nu de la unul de 19. Spune-i sa isi clarifice situatia cu iubita lui, dupa care decide-te daca merita sau nu o sansa. Eu zic ca nu, judecand dupa modul in care a actionat. Sa nu uitam ca a fost un nesimtit si jumatate! Ce te faci daca mergi cu el la o petrecere si te trezesti ca iti saruta vreo prietena?!
Daca iti place de el si tu nu ai nicio treaba cu prietena lui, nu ar fi nicio problema.Dar daca esti prietena cu tipa atunci ar trebui sa stai in banca ta.
Pai daca tie nu iti place de el si nu vrei sa fi cu el sun-o inapoi pe prietena ta si spune-i sa se puna inapoi cu ei ca va impins cineva si v-ati sarutat printrun accident. si spune-i tipului usor ca nu esti interesata de el
Eu nu il iubesc! Si nu am vrut sa il sarut el m-a sarutat fortat in vazut tuturor.
KatiMe27 întreabă: