Baiatul te doreste este atras foarte mult de tine cand de vede scuze pentru expresie ise scola automat deci acum logic vorbind o da in perversitate sau poate sa fie si un tic pe sistem nervos. dai o plama sa scapi de el: succes cu el
Si eu am facut asta din instinct pe la o trecere de pietoni fara sa imi dau seama, si mna s-a uitat o papusa de 16 ani de parca spargeam nuci cu ea. Apoi cand am trecut pe langa ea era cam 'speriata'
Inseamna ca e un nesimtit... cat de marlan sa fii sa te tii de s*** in public?
Trage-i o palmă: e un „semn" făcut de unii măgari ca să se bage-n seamă cu fete pe care le cred mai... „ușoare". Adică „ia uite ce am aici, hai să te joci și tu cu ea!"
E de bine daca o are sculata sau se tine de ea. te place, el sau "aia" a lui. oricum ai lua-o (si cam e cazul s-o iei) e un motiv de bucurie.
Pai daca te uiti ca magarul la poarta noua logic ca face asta regulat... Mai bine te.ai uita pe geam cat timp face el asta!
Eu pur si simplu ma tin de ea sa nu stea de una singura, nu are neaparat vreun insemn, pur si simplu o faci, pur si simplu asa simti sa iti pui mana acolo si esti mai linistit si fericit cand iti ti mana si te mai "masori" si zambesti (daca crezi ca esti bine acolo)
))) misto raspunsul lui TuDorEl, in fine, poate acei baieti o fac sa nu se observe, daca e sa se intample in public nu cred ca e cu scopul de a se excita mai tare . Si eu sunt baiat dar cand se scoala, nu fac asa ceva
Pai baiatul de care zic eu se apuca de aia si se mai uita si la mine zici ca-s tablou asa ca vreau sa stiu daca sa i trag o palma sau nu )
) E dornic baiatu, ce sa mai. Nu se merita sa consumi palme pe retardati, lasa-l sa ramana cu mana si cu scula, o sa se sature sa beleasca ochii intr-una si o sa inceteze.
Ma refer cand are pantaloni pe el baiatul ca daca e dezbracat stiu si eu ce inseamna