Ok,ti-am inteles punctul de vedere, dar hai sa-ti zic ceva...ca tot ziceai ca nu e interesat de mine,in fine.
anul trecut, prin octombrie-noiembrie, nu mai stiu exact, a avut loc un festival.El in perioada respectiva a avut oproblema(chiar el mi-a zis ce-a patit, deci stiu sigur ca n-a mintit...e treaba sigura)..si din vorba-n vorba, mi-a zis ca daca nu avea problema respectiva, mergea impreuna cu mine la festival.
Problema respectiva era una destul de serioasa la momentul respectiv!
tu i-ai spune asa unei fete, daca n-ai avea nici o treaba cu ea? adica i-ai da sperante aiurea, ai lasa-o sa-si faca iluzii?
1. Marea majoritate preferăm fetele cuminţi dar care în pat sunt curve.
2. Înţelegeţi odată că ne săturăm de penetrat aceeaşi gaură... mai avem şi nevoia de cunoaştere, nevoia de NOU.
Adevarul e ca omul isi alege partenerul dupa un criteriu cretin si totusi logic : aspectul fizic. Oricat ar spune lumea ca omul vrea ca jumatatea sa fie desteapta, linistita, iubitoare etc, prima data se uita la exterior si dupa aceea la interior. Nu cred ca ti-ai lua un barbat urat gras chel, dar totusi e linistit si destept. Iar ca sa-ti raspund la intrebare : Baietii vor fete cuminte pentru ca ele pot fi modelate foarte usor.
Curvele,fata,curvele.mie alea imi plac.Mai bine o curva care te face fericit decat o fata cuminte de care tragi ca de cainii morti, te mai si atasezi de ea, te face sa suferi, iti da batai de cap si pentru ce?! O fata cuminte e buna doar nevasta.
Dupa mine este asa, asa mi s-a intamplat mie:
Cand aveam eu 10-14 ani imi ziceam ca vreau doar fete frumoase, doar frumoase sa fie.Dar acum, imi zic ca fata sa fie frumoasa, desteapta, si la locul ei.Dar acum nu prea gasesti toate vor bani, dar asta e.
Stai linistit,sunt si fete frumoase,linistite, destepte, etc...dar problema e ca nu stiti voi, baietii, unde sa le cautati...sau nu le acordati prea mare importanta!
Inteligenta unei femei trebuie sa lumineze ziua barbatului.
Sa fie linistita, umila(sa se supuna barbatului).
Si aspectul fizic conteaza, dar eu nu pun accent pe acest principiu.
Prin urmare foarte rar mai gasesti in ziua de azi asemenea persoane, depinde de personalitate si de prinipiile fiecaruia.
Degeaba le cautam, ca nu mai exista degeaba zici dar toate vor nu mai bani dar na asa e in ziua de azi.De cat sa imi "manance" una bani mai bine raman burlac
Dizzydizz întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: