Atata vreme cat nu fac boacane: frumoase si prostute. Cine zice altfel ma indoiesc ca e sincer.
Sau mai bine as fi zis: depinde si pentru ce. Ca daca vreau sa vorbesc cu cineva, mai bine vorbesc cu o persoana inteligenta. Dar daca ii vorba de pat, gatit, dus copii la gradinita si alte activitati casnice, nu trebuie multa inteligenta. Damn, asta nu-s deloc eu care am scris, cand am ajuns sa gandesc asa? :-o
Frumoasa si desteapta... Cred ca cel mai important la o fata este sa fie desteapta, sa stie sa faca o gluma si sa accepte una, sa avem cateva lucruri in comun si sa nu fie nici prea urata. Uratica cum ai spus tu e destul de bine.
Frumusica si prostuta intr-un sens dragut
toata treaba e subiectiva depinde de baiat fiecare ii place ce ii place, mie poate imi place o fata si prietenu meu zice ca e urata sau invers
Degeaba imi place daca ele nu ma plac pe mine
in plus vb de dorinta sexuala mostenita genetic
cea ce e altceva decat iubire, tu ca fata nu poti intelege asta tu nu au dorinta sexuala mare si foarte mica tu cand faci sex faci dragoste, la noi e diferit
Ambele!
Depinde de persoană! Poate fi și frumoasă și deșteaptă sau invers! Nu contează asta, ci sufletul!
Eu nu caut fete! pur si simplu se intampla sa mi placa de cineva si atat.pentru mine e destul sa fie o calitate acolo.fie inteligenta fie frumusete, ceva trebuie sa ma atraga.cand se intampla asta, atunci fac o miscare! insa, nu am un anume criteriu, cum am mai spus am stat cu multe categorii de fete! gasesc ideea de a cauta o anumita calitate in cineva, gresita!
Medii,daca e prea frumoasa nu ca fuge cu altii deoarece e prea frumoasa(dar proasta), iar daca e desteapta sta cu noi pana gaseste unu mai destept si tot pleaca, cine se aseamana se aduna....si se inmultesc...
Daca e frumoasa decat pe dinafara nu cred ca se merita. Pt mine unu nu conteaza atat de mult frumusetea exterioara sau cat de inteligenta este acea persoana. Pe mine unu m-ar interesa tipul acela de femeie care intr-o relatie pune suflet si care nu este atat de proasta incat sa fie manipulata de altii, in concluzie sa stie ce vrea de la viata... Vorba aia degeaba e frumoasa si desteapta daca-i curva!
Am impresia ca tu nu esti nici frumoasa nici desteapta daca pui o asemenea intrebare
FataCuDouaFete întreabă:
Curiozita?ib?rba?i întreabă: