Sexual pai sa fie frumoasa iar asta cam sti ce inseamna acuma cand iubesti mai faci si compromisuri plus ca a place pe cineva e un act inconstient la fel ca a iubi asa ca nu avem liberul arbitru de a alege/place, isi plac gandaci ai saruta unul nu cred nu ca ar avea ceva cu tine dar asta isi spune creierul
Si daca e grasa ca o balena tot goala o vrei sai admiri sunca nu? isi face pofta de mancare
Nu neapărat eu. Nici nu știi câți bărbați au fantezii(și relații) cu femei cu mult peste greutatea lor. Ș-apoi, defilează în curte și cui îi place, se uită, cui nu, știi drumu'.
Am vazut la nat geo uni dateau banii sa se lase batuti de femei
Unu cumpăra adidași purtați de un an, poate mai mulți, mirosea duhoarea și avea orgasm.
Lumea nu-i așa cum te aștepți.
Hmm....la prima vedere?
Pai cam asa:
-Sa fie draguta
-Sa se comporte normal, fara fite si figuri!
-Sa nu se barbiereasca, ca atunci o sa trebuiasca sa ii cumpar si ei big, si na.e criza
-Sa nu miroasa(cea mai importanta)
-Sa nu consume alcool sau tigari(pentru ca atunci o sa imi ceara bani pentru ele)
-Sa fie delicata
-Sa nu fie grasa(nu am nimic cu ele dar eu sunt mai slabut...si na nu sta prea bine), dar nici prea slaba(sa fug dupa ea cand bate vantu`)
Cam zagarcit esti
imi strang bani de o masina noua! )
Pai sa fie sincera sa aiba corp frumos sa fie delicata sa nu fie tiganca si sa poti avea o relatie cu ea.
Putina feminitate, comportament cat de cat manierat ca observ ca fetele nu mai stiu sa se comporte ca fetele...
In primul rand sa nu fie grasa, dupa sa aiba parul liber (sa nu-l aiba prins), si sa fie draguta la fata
George0197 întreabă: