Paiii fi atent :
1) As incerca sa o cunosc mai bine.
2) Daca as fi intr-o relatie cu vreo fata nu cred ca as face nimic cu ea.
3) Daca nu as fi invre-o relatie cred ca as face ceva cu ea dar bineinteles sa am prezervativ pentru a nu ma trezi ca dupa 8-9 luni sunt tatic
Asa e. Tu ai avut in schimb norocu' la barbati de 50+, nu?
Ce
Coa',da' ce hardcore o arzi p-aici.Imi place.
Coa'?
Cine moloz te crezi?
Atunci când am crize mă cred uneori Napoleon.
Si eu ma simt mai mereu taica-tu'.
Asta-i necrofilie, boss.
I-as spune sa stea sa fac o poza cu ea sa o postez pe facebook...si pun titlu:"a venit mosul"
Depinde de anotimp si cum arata
iarna daca e grasa o iau in brate sa ma inclazesaza
Daca nu sunt singur si ea arata promitator, ii spun sa revina, nu inainte de a o intreba cum a patruns la mine in camera.
Si tu inca dai la manivela. Daca ma-ntelegi.
Binenteles conteaza daca imi place ce vad si ce simt, posibil sa nu fiu atras de ea
Intrebare retorica? Daca ar arata promitator, foarte sexy si as fi plictisit sau as avea pofta de sex, i-as zice:
-Hai ca nu e iubita mea acasa, da repede prezervativu daca ai si sa-i dam bataie =)
As rugao sa plece, dar mai intai sa se imbrace, am alte lucruri mai bune de facut, dar depinde ca daca e persoana de care sunt indragostit, atunci cred ca e dezbracata cu un motiv
As chema politia... ))). asta e o intrebare retorica? Sau ma rog, cum de ti.a suflat mintea o asa intrebare, mie imposibil sa ma gandesc ca ti s.a intamplat asta sin.ai stiut ce sa faci, acum ascultand variante de cum era mai bine... numai bine iti doresc
Conteaza daca sunt cu cineva? Pff logic ca daa pff doar nu ma *** cu orice fata asa simpluu daca este iubita nea logic ca as face sex.
Acum or sa apara toti pripasii cu "as face sex cu ea", dar ei sunt virgini in realitate.
Sun politia?
Depinde si ce fata, acum... Daca ii gagica-mea probabil m-ar apuca, da' daca-i vecina de la 3 sun politia si o dau afara
Pai inseamna ca se schimba... sau te astepta
II zic sa se imbrace : Potoleste-te ca nu e chiar asa!