| Fragolita a întrebat:

Intrebare pentru baieti. :* Este logic si normal ca in timpul unui act sexual sa folosesti prezervativul, dar prietenul unei prietene spune ca el nu vrea sa faca dragoste cu prezervativ pentru ca i se rupe sau nu-i este bun. ceva de genu. Deci, cum sta treaba aici, Va deranjeaza, chiar se poate sparge/rupe. etc? Funda! :*

Răspuns Câştigător
| utilizatorull a răspuns:

Da,pentru baieti este putin deranjant, te strange de penis si se poate rupe daca e cu 1 leu 10 bucati, daca iti iei ceva mai scumpe durex de exemplu alea sunt 99% sigure, faceti-o doar protejati poate ramanea insarcinata si nu cred ca e splendid de la anii astia, succes :*

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Se poate rupe daca nu este de calitate, daca marimea nu este corecta sau daca nu este pus cum trebuie.happy Se rupe mai rar daca stii cum sa-l folosesti si cum sa-l pui si alegiwinking

| Masacven a răspuns:

Prezervativul se foloseste, in opinia mea, din 2 motive.
1. ca sa prevenim o sarcina nedorita sau BTS
2. pentru a diminua placerea astfel rezultand un act sexual de o mai lunga durata.
Nu mi s-a intamplat sa se rupa vreun prezervativ.
Totusi nu recomand folosirea prezervativelor de proasta calitate.
Also, sex fara prezervativ se face doar dupa analize si imediat dupa menstruatie.

| claudiu_9632 a răspuns:

Da,se mai intampla sa se rupa. Dar asta doar in cazul daca nu ai grij cum il pui,cum il manevrezi. daca prezervativul este folosit ucm trebuie si tinut cum trebuie poti chiar sa tragi de el k nu se rupe usor. si da, uneori ne deranjeaza. daca chiar nu vrem cu prezervativ sunt si alte solutii. de ex: sa o facem fara, dar e destul de riscant(si inainte sa ejaculat trebuie sa o scoatem) si uneori lichidul ala transparent care are lorul de lurificatie(iti vine doar cand barbatul e f excitat) poate contine spermatoizi.asa ca eu zic ca mai bine sa ne deranjeze putin de cat sa avem probleme dupawinking

| Pulpițele a răspuns:

Poate tipul isi doreste sa imparta cu iubita lui o frumusete de boala si eventual si un copil.