| liviaArianna a întrebat:

Bună,TPU, întrebare pentru cei cu relație lungă, iubirea există? Chiar sunteți căsătoriți din iubire? Pentru că mama si soră mea îmi spun că nu există si să îmi aleg odată unul.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Deci ele vor sa iti alegi odata unul, chiar daca stiu ca iubirea nu exista? Atunci de ce te vor intr-o relatie? Te vor nefericita?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da

| dullcat a răspuns:

Buna.Exista iubirea, dar trebuie sa lucrezi constant la ea, e un foc care trebuie intretinut, altfel risca sa moara, sa se stinga.Mama si sora ta au avut experiente urate in acest sens?

| CleanHeart a răspuns:

Exista iubire profundă, un sentiment ce îl simți foarte plăcut atunci când te gândești la o persoana și doar pe ea o vrei dar ai timp sa experimentezi și asta, contează să fii selectivă să nu te alegi cu o inimă ruptă

| anonim3248 a răspuns:

Iubirea nu mai e importantă după căsătorie.

| liviaArianna explică (pentru anonim3248):

Ok mulțumesc.

Dar văd multe relații pe Facebook și mai ales fostul care tot postează chestii de iubire, putem vorbi pe privat?

| anonim3248 a răspuns (pentru liviaArianna):

Iubirea ține toată viața, dar nu e iubire de care crezi tu.

Awww,am înțeles, nu am știut că aveți atât!

Răspuns utilizator avertizat
| TheGentleman a răspuns:

Există, dar nu e ca în filme, așa că mama ta are oarecum dreptate. Dacă doar aștepți, vei rămâne singură

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea există. In dex.

| FindMyName a răspuns:

Exista dar nu o poți găsii asa ușor. Cu timpul și cu răbdarea îți vei găsii alesul/aleasa!

| liviaArianna explică:

laughing)) ce e asta?

| liviaArianna explică:

Vrei să spui că nu există iubirea adevărată? laughing laughing