| madalinrazvan a întrebat:

Intrebare pentru fete. Am si eu o problema. Adica iubita mea are. De ceva timp i se scurge un lichid alb din vagin, tin sa mentionez ca nu are dureri de burta. Nu vrea sa auda de ginecolog, ii e rusine. Aveti idee ce are? Multumesc pentru timpul acordat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Scurgerile de secretii care apar uneori in plus fata de cea care este normala (leucoreea) de obicei sunt produse de organismul femeii ca efect de aparare a organismului fata de o anumita INFECTIE cel mai des bacteriana, mai rar virotica sau fungica, care afecteaza mucoasa vaginala, colul uterin sau uterul in ansamblul sau. Intro asmenea situatie trebuie sa te prezinti la un laborator de analize medicale pentru a fi prelevata o proba din secretia vaginala, pentru a fi determinata natura agentului patogen si pe baza rezultatului obtinut sa fie stabilit care este tratamentul adecvat de a fi urmat precum si medicamentatia necesa. Sanatate!

3 răspunsuri:
| Hehdhdjeheh a răspuns:

Decât un ginecolog poate să zică sigur ce are. Pe internet sunt destule informații fake care o să o facă decât să se sperie

| Adry05 a răspuns:

Candida cel mai probabil

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fuga la analize, pana nu miroase oribil si stie oricine atunci ce e!
Si mare atentie la igiena mainilor care umbla in zona!