| Auslesse a întrebat:

intrebarea asta e adresata baietilor,si sper ca,in acest fel sa-mi pot da cat de cat seama,de modul in care gandeste un baiat.
dar intai, sa va explic situatia...De aproximativ 2 luni vorbesc prin mesaje cu un baiat, baiatul de care-mi place.el are aproape 24 de ani, iar eu aproape 21.
el, acum vreo 2-3 ani,a avut o relatie cu o fata,care, in cele din urma l-a inselat.practic,el i-a oferit fetei respective tot ce a putut,bani,cadouri, plimbari + ca el chiar a tinut la ea.insa,ea,neavand ce face,l-a inselat. dupa ce s-a despartit de aceasta fata,el o buna perioada de timp a fost plecat din tara,insa,intre timp,s-a intors.
tin sa mentionez ca,de cand s-a despartit de fata respectiva,nu a mai avut nici o relatie serioasa,in care sa se implice cu adevarat,ceea ce ma face sa cred ca a ramas cu o oarecare teama in suflet,teama de a nu fi inselat din nou.
sa revin, de aproximativ 2 luni de zile,am inceput sa vorbim,pentru inceput, prin mesaje...mereu ma intreaba ce fac,ce-am mai facut,imi vorbeste cu "draga",imi trimite pupici,si cel mai important lucru,mereu a fost sincer cu mine, de asta sunt convinsa 100%.
cand ne intalnim pe strada,ne salutam,de fiecare data-mi zambeste si se uita la mine.
persoanele cu care am vorbit,mi-au zis ca,avand in vedere relatia pe care a avut-o inainte,lui ii este teama,sa nu pateasca acelasi lucru si de aceea pentru moment,doar "testeaza" terenul,ca sa zic asa...+ ca s-a interesat de mine...
si multi mi-au mai zis ca, nici un baiat nu si-ar pierde atata timp degeaba.
si..au fost mai multe semne cprin care mi-a dat de inteles ca el ma place!

acum,vine intrebarea...voi,baietilor, ati putea sa vorbiti 2 luni de zile cu o fata,asa degeaba? v-ati pierde timpul aiurea, fara nici un motiv?

p.s. fara raspunsuri rautacioase!

31 răspunsuri:
| Auslesse explică (pentru lucretian):

Hai,hai,vezi-ti de treaba ta, ca m-am prins de ceea ce voiai sa zici.dar, te las asa, ca pe tine!laughing