| ktlina a întrebat:

Intrebarea asta este in general pentru fete.Sunt la liceu un clasa a 10-a. Problema este ca nu exista niciun baiat dragut in clasa de care sa-mi placa pana acum la fizic. Si stiu ca fizicul nu este cel mai important insa eu cred ca este(motivele mele). Si acum 2 zile m-a sunat un coleg sa iesim si eu am acceptat. Am iesit la un suc, am ras etc. Si s-a aplecat usor spre mine si m-a sarutat spontan. M-a luat prin surprindere pentru ca este genul timid dar foarte de treaba. Eu nu stiu ce sa fac: o parte din mine imi spune sa fim mai mult decat prieteni, o parte din mine nu, deoarece nu este genul meu. Sunt mai perfectionista si caut un tip ca in filme laughing. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, dar daca nu este acea chimie nu poate exista nimic. Cum sa ma adresez ca sa inteleaga ca vreau sa ramanem doar prieteni si sa nu se supere pe mine deoarece risc sa il prierd de tot. Funda pentru cea mai buna parere. happy
O poza cu mine ca sa nu ziceti ca vreau tipi draguti si eu nu sunt. Add la cata_bee2000

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Daca ii spui baiatului adevarul, acesta nu are cum sa se supere, doar daca nu-l duce capul, caz in care oricum, nu-i mare pierderea. In ceea ce priveste gusturile si pretentiile tale, nu-s de condamnat, fiecare ne dorim un partener de vis, dar sa nu uiti ca si tu trebuie sa fii la acelasi nivel.

| hondru a răspuns (pentru neutrino):

Ba o sa se supere si o sa rareasca legatura.

11 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Daca vei cauza acel print pe cal alb, vei avea prea multe pretenti si nu-l vei gasi si vei fi trista, singura si dezamagita,
daca e ok tipu, iesi cu el, fiti iubiti, nu ai ce pierde,

| Auslesse a răspuns:

Nu mi-o lua in nume de rau, dar perfectiunea nu exista!
ca sa ceri perfectiune, trebuie sa "dai" perfectiune!
si daca arata ca-n filme, dar are un caracter de nedescris, ce te faci?

| ktlina explică (pentru Auslesse):

Stiu ca nu exista. incerc sa ma schimb.

| Auslesse a răspuns (pentru ktlina):

E important si fizicul, n-a zis nimeni ca nu! dar degeaba are un fizic de nota 10, daca atunci cand deschide gura habar n-are sa lege 2 vorbe! sau mai gasesti cate unu`, care pe cat e de frumos fizic, pe atat e de rau la suflet!

| Danysan a răspuns:

Eu am raspunsul pefect pentru tine citeste asta si vb dupa...O sa vezi de ce :-p

| varcolaccc a răspuns:

Dacă spui ca si tu arati foarte bine atunci nu am ce sa zic decat ca ai dreptate, gusturile nu se discuta dar sa stii ca nu conteaza aspectul fizic asa mult încât sa nu poti fi cu un baiat normal. Eu iti zic o sa gasesti si baieti ca-n filme dar mai mult o sa suferi.

| Șurubelniță a răspuns:

Orizontul tau nu se poate limita doar la colegii de clasa. Ce sa zic...bafta daca cauti tipi ca in filme, insa tine cont de sfatul asta : viata bate filmul happy

| Robert_Andrei_1996 a răspuns:

Exteriorul nu conteaza, daca baiatul are "interior" frumos, alege-l pe el, ceea ce vrei tu acum, este sa dea bine la ochii altora, nu trebuie sa le placa lor, ci tie. Evident, daca tu il respingi, asta inseamna ca ai o problema de personalitate.

| ktlina explică (pentru Robert_Andrei_1996):

N-am o problema de personalitate. Si daca as avea nu ai tu cum sa stii asta. Si fizicul este important, chiar daca unii se dau poeti si contesta asta.

| varcolaccc a răspuns (pentru ktlina):

Da nimeni nu contesta ca fizicul nu este important dar sunt si alte lucruri mai importante dupa parerea mea. Acum fiecare cu parerea lui.