Daca ii spui baiatului adevarul, acesta nu are cum sa se supere, doar daca nu-l duce capul, caz in care oricum, nu-i mare pierderea. In ceea ce priveste gusturile si pretentiile tale, nu-s de condamnat, fiecare ne dorim un partener de vis, dar sa nu uiti ca si tu trebuie sa fii la acelasi nivel.
Daca vei cauza acel print pe cal alb, vei avea prea multe pretenti si nu-l vei gasi si vei fi trista, singura si dezamagita,
daca e ok tipu, iesi cu el, fiti iubiti, nu ai ce pierde,
Nu mi-o lua in nume de rau, dar perfectiunea nu exista!
ca sa ceri perfectiune, trebuie sa "dai" perfectiune!
si daca arata ca-n filme, dar are un caracter de nedescris, ce te faci?
Eu am raspunsul pefect pentru tine citeste asta si vb dupa...O sa vezi de ce :-p
Dacă spui ca si tu arati foarte bine atunci nu am ce sa zic decat ca ai dreptate, gusturile nu se discuta dar sa stii ca nu conteaza aspectul fizic asa mult încât sa nu poti fi cu un baiat normal. Eu iti zic o sa gasesti si baieti ca-n filme dar mai mult o sa suferi.
Orizontul tau nu se poate limita doar la colegii de clasa. Ce sa zic...bafta daca cauti tipi ca in filme, insa tine cont de sfatul asta : viata bate filmul
Exteriorul nu conteaza, daca baiatul are "interior" frumos, alege-l pe el, ceea ce vrei tu acum, este sa dea bine la ochii altora, nu trebuie sa le placa lor, ci tie. Evident, daca tu il respingi, asta inseamna ca ai o problema de personalitate.
N-am o problema de personalitate. Si daca as avea nu ai tu cum sa stii asta. Si fizicul este important, chiar daca unii se dau poeti si contesta asta.
Da nimeni nu contesta ca fizicul nu este important dar sunt si alte lucruri mai importante dupa parerea mea. Acum fiecare cu parerea lui.
anonim_4396 întreabă: