Se da: Tpumax, inima(f,f), increde(n, n), anticipat.
se cere: Sfat, sa se verifice "multumesc".
rezolvare:
Pp. multumesc anticipat = constant
=> sfat folositor
Daca inima franta ->oo => Sinimia franta df = inima infranta
Daca inima franta ->-oo => (inima franta)' = inima de piatra
Daca inima fragila ->oo => Sinima fragila df = inima rupta
Daca inimi fragila ->-oo => (inima fragila)' = inima de piatra
inima franta, inima fragila sunt egale => problema
conditii de existenta pentru o vindecare completa : CnH2n + 1OH + H2O( s ) = un strop de bucurie
stergere sms-uri + stergere nr de tel= primul pas
iesire cu prietenii + distractie+CnH2n+1OH = nepasare + uitare
Daca conditiile de existenta se aplica => vindecarea inimii(f, f)=oo => sfat bun
Cu pasi mici,mici de tot si cu multa blandete.
Incearca sa-ti regasesti linistea mai intai.
Apoi,regaseste-ti prietenii,oamenii dragi si apropiati.
Incearca sa privesti oamenii din jur,vei observa ca si ei te privesc,si multi o fac cu simpatie.
Cauta bucurii mici,un rasarit de soare,o vorba buna, o melodie vesela, o inghetata cu ciocolata...
Vei reusi.
Multa putere.
Îți cauți alte preocupări interesante și pasionante, în timp mai cunoști alți bărbați, etc.
In primul rand scoate persoana pe care vrei sa o uiti definitiv din viata ta(fara numar de telefon, id de mess sau mai stiu eu ce).si dupa aia gandeste-te la tine.fii egoista ! doar asa o sa poti sa te vindeci.iesi cu prietenii,citeste o carte, inscriete la niste cursuri de inot ca tot e vara, cunoaste persoane noi.o sa te ajute enorm. si o sa vezi la un moment dat ca esti aproape vindecata
Pentru toti cei care mi-au raspuns. vreau sa va multumesc din tot sufletul, chiar mi-a fost de ajutor, si tin sa le multumesc mult lui Franaru, helena, greece12, si anna, deoarece raspunsurile lor miau fost de ajutor.si sper ca sa reusesc cu aceste sfaturi
0O inima franta nu se nu se vundeca usor...si chiar daca se vindeca raman urme adanci ce inca te dor...iar o inima fragila se franeste cu multa dragoste si daca nici asa nu merge si dorul de ce ai fost odata sau de persoana pe care ai iubit-o nu mai ai ce face ca-ci iubesti fara leac si desi in timp il vei uita. chiar daca o sa-l vezi peste ani de zile, inima il va pastra intr-o colivie iar cand il vei revedea ti se vor inmuia picioarele si te intrebi de ce oare inca il mai iubesti, dupa cat te-a facut sa suferi
anonim_4396 întreabă:
NoBodyCareAboutMeOrYou întreabă: