anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU; intrebarea mea este din domeniul fantezist-paranormal, si poate n-as scrie aici, dar cred ca mi-am pierdut viitoarea logodnica din cauza surorii ei; dar sa incep cu inceputul:am un vecin pescar, care, pentru ca i-am tras bucataria in gresie si faianta, si nu i-am luat bani, mi-a promis ca imi va aduce niste peste, ca sa se revanseze, cum ar veni; bun, zis si facut; zilele trecute a facut o partida de pescuit si a venit direct la usa mea si mi-a adus 2 pesti; 2 carasi; nu foarte mari, unu cam cat un pachet de tigari, iar celalat cam cat o cutie de chibrituri; eu zic-bine vecine, suntem chit! si iau pestii sa-i bag la curatat; numai ca, ala micu, care era si galben asa un pic, mai respira putin, adica daca-i bagai o oglinda-n buze, se aburea obiectul -stiti faza! eu ce-mi zic atunci, i-a sa pun pestele asta in apa, si sa fac o gluma cu prietenii care mai vin pe la mine, si sa le zic ca e pestisorul auriu, care indeplineste 3 dorinte; si ma apuc de treaba, iau un borcan in care aveam un hamster(ala de l-am cumparat zilele trecute, si in care tin si-acu banii blocati, ca n-am gasit cumparator), dau drumul la animal pe balcon, pun apa minerala in borcan(c-am zis ca daca are bule e mai oxigenata) si azvarl pestele in ea; care peste, cam dupa o ora si-a revenit complet si chiar a inceput sa manance si din malaiul pe care i l-am presurat eu in apa; bun; asta ar fi introducerea; acum urmeaza faza interesanta:aseara stateam pe net, cu borcanul pe birou si nu faceam nimic decat ca ma uitam la pestisorul ala cum inoata, si din cand in cand ma uitam la profile de fete de pe un sait d-asta de matrimoniale; si deci ma gandeam la femei; repet-deci ma gandeam la femei; cand deo-data, pac- buzz pe mess; era mama; zice hi, eu la fel hi! ea-ce faci iar stai pe net, ai mancat si tu? eu- lasa-ma ca, n-am cef de d-astea la ora asta! mama- am ceva tare sa-ti spun! eu zic- uimeste-ma! ea- cred ca ti-am gasit o fata, sa te insori si tu! eu zic- iar?, mama- nu fi obraznic! e o fata cuminte, am cunoscut-o duminica la biserica; eu raman blocat, si asta pentru ca ce sa caute mama la biserica! si chiar o intreb:pai ce-ai cautat la biserica? ea- am fost sa ma spovedesc, si fata asta era si ea acolo; a intrat inaintea mea, dar am apucat sa vorbim un pic, apoi l-am intrebat si pe parinte ce parere are de ea; si-a zis ca-i fata buna, si ca e desteapta si cu inclinatii artistice, si chiar a fost in Italia ca dansatoare; daca vrei iti dau aidiu ei! eu zic- bine, baga! tasteaza mama si-mi apare id-ul fetei:disponibilapentrugenerosi; eu zic- pai bre mama, iar faci misto de mine, ca atunci cand eram mic si mi-ai zis in ziua aia, ca tata divorteaza de aia cu care a fugit, si ca se-ntoarce la noi? mama- aia a fost altceva, hai intra si vorbeste cu ea! apoi bye, eu -bye, si raman singur; pan' la urma, ce-mi zic? hai s-o fac si pe asta! bag id-ul, dupa vreau minut imi da ea add si zic- sarumana! ea- buna iubi; era clar, deja se bagase mama pe combinatie si o anuntase ca apar; zic-ce faci? ea- cine esti? m-apuc si-i spun cine sunt, si-i explic faza cu mama si biserica; ea raspunde- aha; ei bine, de aici lucrurile se complica urat de tot! sa vedeti faza:zic- ai si tu poze in calculatorul ala? ea-am; eu- pai si-mi dai si mie una? ea zice-da, de care vrei? stau eu si analizez un minut raspunsul ei, si -i zic- pai vreau una cu tine; ea- pai am si de alea; eu- imi trimiti? ea- iti; eu- pai hai! ea-k; si astept; si iar astept; pana la urma, zic hai sa ma duc pana la baie sa fac pisu, ca bagasem vreo 3 beri in mine; si plec; cand revin- pac! poza era gata, iar dedesubt scrisese " ce parere ai?"; deschid eu poza, si cand colo, ce sa vezi? erau doua- una blonda si una bruna; aia blonda era beton, ailalta mai putin, dar mergea si ea; normal c-o intrebsickpai care esti tu? ea zice-pai cealalta-i sora mea! eu in gandul meu- "doamne, ce proasta e!", dar scriu- bine, am inteles, da' care esti tu si care-i sorta!; sta e un pic si scrie:ghiceste!; eu nu mai puteam cu nervii, dar zic asta e! si aplic planul ala de la loterie:adica atunci cand joci un numar si iese exact ala de langa el; si zic in gand "da doamne sa fie blonda!"si repet de cateva ori, dupa care scriu- tu esti aia bruneta!(deci normal trebuia sa iasa blonda); ea raspunde: ai ghicit!; imi vine sa ma iau la palme de prost ce sunt, dar n-am ce sa mai fac, era tardiv; stau eu un pic, si dupa 1 minut ma hotarasc sa-i fac un compliment, si-i zic:nu stiu sa spun care-i mai frumoasa dintre voi doua! ea- mersi! iar mai tac eu ce mai tac, asta pentru ca imi ramasese ochii la sorsa, dar pana la urma imi vine o idee de ce subiect sa deschid si zic- tu ce hobi ai? ea zice- n-am, tu?; eu nici atat n-aveam, dar vad borcanul pe masa si raspund:imi plac pestii! ea zice- mie nu, sunt scarbosi! eu- pai de ce? ea- pai asa! apoi tace; eu ca sa mai incerc ceva, imi aduc aminte de hamster si zic: - am si-un hamster! ea- ce-i ala? eu- pai cum ce e? e un sobolan frumos! ea - wtf? apoi iarasi liniste si pace, ca-ntru-un cimitir, vorba poetului; stam noi ce stam, si deodata ea zice- mai intreaba-ma ce va! in mintea mea acum incoltise un cand; dar era cam nasol; s-o intreb, sa n-o intreb, dar pana la urma imi zic ca n-am nimic de pierdut si spun- te-as intreba ceva, dar nu vreau sa te superi; ea- nu ma supar; eu - pe bune? ea- promit!; atunci, daca a promis, zic hai sa fac pasul si scriu: are si sora ta un id? ea- repeta, ca n-am inteles! eu repet- imi dai si mie id-ul lu' sorta?; si ea raspunde sec: "sa te f***!", si pac endofdiscussion! se stinge beculetul galben! bun; asta-i povestea; cam trista ce-i drept, dar trebuia sa va spun ce am pe suflet ca sa ma intelegeti! intrebarea mea este:oare o sa pot avea vreodata sansa sa o intalnesc pe sorsa aia a ei blonda? si da ca da, va merge relatia noastra, avand in vedere ca eu am fost un timp cu astalalta- bruneta? si va rog sa argumentati! multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| secret_2599 a răspuns:

Omule ai sanse de 100%. Poate e genu de fata ca in textu ala cu merele neculese:
"Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului."

In caz contrar sunt si alte femei, din cate vad nu e sti vreun copil care sa se incurce in vorbe sau ceva de genu si totu sta in vorbe. Poti sa fii si handicapat locomotor laughing daca ai vorbele la tine asta conteaza. P.S. Da-mi un msg daca vrei cu id tau ca tare vreau sa aud si eu rezultatul afacerii asteia.

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mai, mai, da' ce mamă de gașcă ai, Copperfield.

Am avut și eu un pește în borcan, când eram mică, și l-a mâncat prietenul mamei, care era și ea de gașcă, iar el cam beat...și mi l-a mâncat...de viiiiiu...
Noroc că n-am avut și un hamster.

| TheJoker1 a răspuns:

Frate daca esti un tip de gasca si te imbraci misto o sa poti fi cu aia blonda dar ai grija la sora ei sigur o sa incerce s va desparta oricum super provestea si app ce mici erau pesti aia.Tia mers gluma cu prieteni?