Omule ai sanse de 100%. Poate e genu de fata ca in textu ala cu merele neculese:
"Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului."
In caz contrar sunt si alte femei, din cate vad nu e sti vreun copil care sa se incurce in vorbe sau ceva de genu si totu sta in vorbe. Poti sa fii si handicapat locomotor daca ai vorbele la tine asta conteaza. P.S. Da-mi un msg daca vrei cu id tau ca tare vreau sa aud si eu rezultatul afacerii asteia.
Mai, mai, da' ce mamă de gașcă ai, Copperfield.
Am avut și eu un pește în borcan, când eram mică, și l-a mâncat prietenul mamei, care era și ea de gașcă, iar el cam beat...și mi l-a mâncat...de viiiiiu...
Noroc că n-am avut și un hamster.
Frate daca esti un tip de gasca si te imbraci misto o sa poti fi cu aia blonda dar ai grija la sora ei sigur o sa incerce s va desparta oricum super provestea si app ce mici erau pesti aia.Tia mers gluma cu prieteni?